foto

Adam Targum

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Mr. Gibb

TV seriály

2019 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Reckoning (S05E17)
Vindicta (S05E11)
2018 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Inside Out (S05E02)
2017 Outcast (TV seriál)
This Is How It Starts (S02E09)
The Common Good (S02E05)
The Day After That (S02E02)
2016 Outcast (TV seriál)
Close to Home (S01E09)
2013 Banshee (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Blood Actually (S09E16)
2012 Kriminálka New York (TV seriál)
Blood Out (S09E09)
Where There's Smoke... (S09E02)
2011 Kriminálka New York (TV seriál)
Clean Sweep (S08E10)
Cavallino Rampante (S08E03)
Life Sentence (S07E21)
další epizody (4)
2010 Kriminálka New York (TV seriál)
Shop Till You Drop (S07E10)
Nejít jen tak kolem (S07E06)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
2006 Blade (TV seriál)
Policejní vyjednavači (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2011 Kriminálka New York (TV seriál)
Near Death (S08E18)
Unwrapped (S08E17)
Sláinte (S08E16)
další epizody (18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace