Reklama

Reklama

Bojovník

(seriál)
  • USA Warrior
Trailer
USA, (2019–2023), 27 h 20 min (Minutáž: 44–65 min)

Tvůrci:

Jonathan Tropper

Hrají:

Jason Tobin, Andrew Koji, Olivia Cheng, Kieran Bew, Dianne Doan, Dean Jagger, Langley Kirkwood, Rich Ting, Kenneth Fok, Dustin Nguyen, Joanna Vanderham (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Hrůzostrašné a akcí nabyté kriminální drama Bojovník se odehrává během brutálních válek bojových gangů Tong v sanfranciské Čínské čtvrti ve druhé polovině 19. století. Seriál sleduje mladého génia bojových umění Aha Sahma (Andrew Koji), který emigruje z Číny do San Francisca za záhadných okolností a stane se nájemným zabijákem u jednoho z nejvlivnějších gangů Tong (čínská zločinecká rodina). Tento dramatický seriál z produkce Cinemaxu, který se natáčel v jihoafrickém Kapském městě, je inspirován tvorbou legendy bojových umění Bruce Leeho. Tvůrci a výkonnými producenty jsou Jonathan Tropper ("Banshee") a Justin Lin. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (79)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože je skoro každý trochu svině, většině postav jsem fandil. Tehdejší doba byla syrová, krutá a kdo chtěl přežít, nemohl brát ohledy. Coolový čínsko-westernový seriál z čínské čtvrti v San Franciscu druhé poloviny 19. století. Obě série jsou super. Jen to bohužel vypadá, že další pokračování nebude. Trailer k první sérii: https://youtu.be/79rtcCnaeyo ()

kagemush 

všechny recenze uživatele

Jeden odkaz na pana Brůslího za druhým (občas až skoro dojemný). -- Nebyl jsem (a nebudu) nikdy skalním fan kungfu (nebo spíše ,,čínského" boxu) filmů, ale tohle a takhle zpracovaný tu chybělo. Nenudil jediný díl a vrátka (samozřejmě) pootevřeny pro další řady. ….a vědí fanoušci že ,kung fu´ přeloženo znamená : ,volný čas´-no fakt!). Jen snad příště ubyde té růžové linky pro děvčata a přibude víc špíny ulice. ()

Reklama

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série: Menší vzpomínková akce. Přeci jen, kdo by nechtěl sledovat příběhy z dospívání opepřené lehkou skutečností a z prostředí kung fu, které mu bylo blízké. Znám do filmů a obsahu obecně tohoto typu mnohem větší blázny, ale i tak můj pohled zde působil lehce sentimentálně. A o to více jsem si mohl vše užít. Originalita zde vidět je. Jsme na úrovni dobré hudby, která doplní a ukáže situaci na začátku století v San Franciscu a začátek proslulé Čínské čtvrti. Ale stále trochu jinak. Krvavou cestou gangů. Z toho obecně se dalo vyždímat více, ale nestěžuji si. Hlavní hrdina je neuvěřitelný sympaťák a vy jenom mnohdy obdivujete jakým způsobem je vytvoření jeho a i obecná choreografie bojů. Plus k tomu nevidím sebemenší problém s odvyprávěním příběhu. Na konci nás sice s postavou čeká určité klišé ze života, ale s tím se dá žít. Druhá série vřele vítána. 2. série: Druhá série se trochu nese ve formě zklamání. A takového nic v podstatě. První série mě zasáhla minulé léto velmi tvrdě a já měl pocit, že je tu opět náběh na nový zajímavý seriál, který kombinuje zajímavé téma z mého dětství do nové doby a vlastně z doby sto let zpět. Jenže toto kouzlo se až zvláštním způsobem opět ztrácí. Seriál ve druhé série nenabízí nic, co by mě nějak zajímalo. Jenom dává příběhy a zápletky z minulé série a snaží se je udělat znovu a jinak. Ale nic víc v tom nevidím. Téměř nic si z nové série nepamatuji, jelikož se v ní nedělo nic, co by mě chytilo za mysl, že bych si tuto sérii užil stejně jako před rokem. O to více je zajímavé, že to pocítilo více lidí a seriál bude asi po druhé sérii zrušen, s čímž skoro nikdo nepočítal v rámci rozjeté série, které nekončí úplně uzavřeně. Moc to tomu nepřeji, věřím, že věrní byli i teď, ale já alespoň budu mít čisté svědomí, že to skončilo se mnou. Případnou šanci třetí sérii totiž vskutku nedám. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1. série - 80 % Ze začátku mi chyběl nějaký háček, který by mě donutil ihned skočit na další díl. To se naštěstí změnilo od poloviny série, kdy jsem si na postavy konečně zvykl a začaly mne zajímat. Souboje jsou skvěle vymyšlené, syrové a dobře natočené, jen jich žel není tolik, kolik by divák očekával. Naštěstí to vynahrazuje ne příběh, ale postavy a chemie mezi nimi. V tomto směru skvěle fungují Kirkwood, Bew a Weston-Jones. Jsem zvědav, jak se jejich postavy dál vyvinou. Z bojových scén krom hlavní postavy musím vyzvihnout Taslima, kterému jednoduše vše věříte. Ne, že by uměl tak dobře hrát, ale věřím, že fakt umí nakopat zadek. :) 2. série - 100 % Takový progres jsem fakt nečekal. Už to není bezduchá dobře natočená mlátička, ale dává to smysl, má to spoustu zvratů a skoro u všech postav jdeme do hloubky. Postavy prochází vývojem, mění se dle situace a reagují, tak jak byste asi čekali - i když občas dokážou překvapit. Je to stále velmi syrové, dobře natočené a plné akce, ale dobrý příběh a zajímavé postavy tomu dávají něco navíc a já na tom jednoduše ujížděl. Předposlední díl mě dokázal vyždímat...nemá to chybu a snad bude další řada! ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Tohle je pro mě hodně zvláštní situace.. Na jednu stranu jsem dokoukal sérii seriálu, který je po všech stránkách parádní.. Na druhou stranu jsem sérii zkonzumoval tempem cca 1 díl za 2 týdny, protože mě vlastně moc nezajímalo jak to celé bude pokračovat.. Všechno se sune kupředu tak pomalu a tak moc do všech stran otevřeně, že mě to po celou dobu hodně ohleduplně nudilo.. Navíc.. Po Boardwalk Empire a o kus slabších Peaky Blinders, je tohle další, podle stejného receptu uvařená polívčička.. A už se to -popravděřečeno- poněkud zajídá.. ()

Galerie (399)

Zajímavosti (18)

  • Písnička, která hraje ke konci epizody, je „Little Green Bag“ od George Bakera. (Duoscop)
  • V čase, kedy sa odohráva seriál, údajne skutočne existovala historická postava menom Ah Toy, ktorá bola skutočne slávna „madam“ v San Franciscu. (Weezy22)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

Reklama

Reklama