Reklama

Reklama

Blade

(seriál)
  • USA Blade: The Series (více)
USA, 2006, 9 h 58 min (Minutáž: 46–92 min)

Tvůrci:

David S. Goyer

Předloha:

Marv Wolfman (komiks)

Kamera:

Robert C. New

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Sticky Fingaz, Jill Wagner, Nelson Lee, Jessica Gower, Neil Jackson, Paulette Victor-Lifton, Larry Poindexter, Emily Hirst, John DeSantis, Sonja Bennett (více)
(další profese)

Epizody(12)

Nesmrtelný bojovník Blade, napůl člověk a napůl upír, bojuje proti rozmáhajícímu se upírskému podsvětí, které se snaží postupně vyhubit celou lidskou rasu... (oficiální text distributora)

Recenze (53)

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "Kam přepravujete ta těla?" - "Do Detroitu." - "Pro koho jsou?" - "Pro Van Scivera." - "Dobře, můžeš jít." - "Děláš si srandu, že jo?" - "Jo!" Televizní seriál Blade je totální peklo, kde si * zaslouží jen Jill Wagner. Na stylovou filmovou akci tady zapomeňte. Blade je režijně na úrovni Odpadlíka nebo Upířích deníků (pro ty zbylé díly). Sticky Fingaz jako nesmrtelný bojovník Blade, napůl člověk a napůl upír, je prostě příšerný. Zkrátka sra*ka s kterou byste neměli ztrácet čas. - 10%. ()

TSZ 

všechny recenze uživatele

No každopádně je to lepší než jsem čekal,sice žádný zázrak ale jde to. Hlavní představitel se snaží seč může,tváří se přímo ultradrsně ale na Wesleyho Snipese prostě nemá a nikdy mít nebude.Dá se říct že filmový Blade by svoji televizní napodobeninu skopal dokulata, nicméně celý seriál mohl určitě dopadnout mnohem hůř než nakonec dopadl.Dá se na to koukat a je to rozhodně,ale rozhodně lepší než BLADE TRINITY. ()

Reklama

Grizzly 

všechny recenze uživatele

Tak nevim. Je mozne, ze v sirsim smyslu ma serial neco do sebe a rozpracuje svet Bladea podobne jako to udelal serial Highlander, pro ktereho mam slabost. Videl jsem jen jeden dil a u nej sem se dobre bavil, ale bohuzel ne tak jak tvurci zamysleli. A herectvi hlavniho predstavitele tomu bohuzel nasadilo korunu. 1* za Kristu...ta mela alespon styl. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Série měla navázat na filmového Bladea a ono to bohužel nevyšlo. Fanoušci byli namlsaní prvními dvěma díly, takže seriál vyšel na prázdno. Ale že by byl zase tak hrozný se říci nedá. Akční scény mají drive, bohužel ale oproti filmům nejsou tak efektové. Příběhy se snaží být temné, ale na televizi ztrácí mnohé očekávání. Ono nebýt těch filmů, dopadlo by to mnohem lépe, ale jak jsem se již zmínil na začátku, fanoušci jsou namlsaní a tudíž zklamaní.. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Neskutečná kravina doufající v zázrak a v úspěch originálního Bladea, kterého podotýkám hrál dokonalý Wesley Snipes, jenže kterého zazdil dost dobře nemožný třetí díl dokazující fakt, že bez pořádného příběhu nevycucne ani jednu ránu. Stejně je na tom tento seriál. Nemožný, ničemný, bez originálního děje, bez zajímavých scén, bez Wesleye Snipese snažící se o nemožné, o to, udržet se na poli seriálů, které z Ameriky v současné době drtí Evropu právě nápaditými a originálními příběhy. Ne jako tento. Ještě ze se zasekl na první sérii. Rozpitvávat dál příběh poloupíra jiným poloupírem opravdu dle mého nemá smysl. (2/10) ()

Galerie (71)

Reklama

Reklama