foto

Jari Rantala

  • nar. 29.11.1967 (50 let)
    Pori, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Hevi reissu
2017 Neznámý voják
2013 8-Ball
2008 Rozkaz
2005 47 Seconds
Zamrzlá země

TV seriály

2018 Karppi (TV seriál)
Alku (S01E12)
Ruhjeita (S01E11)
Yksin (S01E10)
další epizody (12)
2016 Kynsin hampain (TV seriál)
Vaalien tulos selviää (E10)
Kovat keinot käyttöön (E09)
Vaaliteltan valtaus (E07)
další epizody (4)
2015 Syke (TV seriál)
Joulumaa (S02E10)
Lumetta (S02E09)
Pieni potilas (S02E08)
další epizody (10)
2014 Brändärit (TV seriál)
Etäpäivä (E08)
2011 Virta (TV seriál)
Velka 2/2 (E10)
Velka 1/2 (E09)

Herecká filmografie

Filmy

2005 Zamrzlá země

TV seriály

2018 Karppi (TV seriál)
Yksin (S01E10)
Hyväntekijä (S01E09)
2016 Kynsin hampain (TV seriál)
Vaalien tulos selviää (E10)

TV pořady

2006 Jussi Gaala 2006 (TV pořad)

Střihačská filmografie

Filmy

1995 Sirpaleita (studentský film)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Karppi (TV seriál)
Alku (S01E12)
Ruhjeita (S01E11)
Yksin (S01E10)
další epizody (12)

Režijní filmografie

TV pořady

1999 Saldo: Kodin rahat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace