foto

Ursula Salo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Miten meistä tuli ystäviä
2012 Miesten välisiä keskusteluja
2009 Havukka-ahon ajattelija
Virginie (TV film)
Výslech
2006 Metsänpoika
2004 Enkeli tulessa (TV film)
Tyhjää ilman Tahvoa (TV film)
1995 Sirpaleita (studentský film)

TV seriály

2018 Tuntematon sotilas (TV seriál)
Tavallisen suruton poika (E04)
2015 Punainen kolmio (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2012 Helsingin herra (TV seriál)
Kenen lauluja, kenen leipää? (E06)
Saisinko nimmarin (E02)
Maailma on valmis (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 3 (E03)
2006 Uudisraivaaja (TV seriál)
Metsästäjät (E07)
Valinta (E05)
2005 Meidän jengi (TV seriál)
2004 Rikas mies (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2002 Yhteinen huone (TV seriál)
1996 Lämminveriset (TV seriál)
1993 Kiimaiset poliisit (TV seriál)
Episode 5 (E05)

Host

TV pořady

2003 Isät, pahat ja pojat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace