foto

Gunvor Pontén

  • nar. 11.2.1929 (91 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Killing Grandma
2013 Orion
Utajené dítě
2009 Psalm 21
2006 Kärringen därnere
2001 Kvinna med födelsemärke (TV film)
1997 Tik Tak
1993 Brandbilen som försvann
Drömkåken
Glädjekällan
1991 Facklorna (TV film)
Goltuppen (TV film)
1989 Otrokáři (TV film)
S/Y Glädjen
1987 Saxofonhallicken (TV film)
1986 Kunglig toalette (TV film)
1984 Kardeş Kanı
1983 Raskenstam
1981 Kdo nám vzal šroub?
1980 Lämna mej inte ensam
1975 Svobodárna
1974 Vita nejlikan
1971 Lockfågeln
1961 Stöten
1956 Egen ingång
1955 Danssalongen
Flottans muntergökar
Våld
1954 Gud fader och tattaren
Mladá láska
1953 Glasberget
Göingehövdingen
I dur och skur
1952 69:an, sergeanten och jag
1951 Leva på 'Hoppet'
Tančila jedno léto
1949 Skolka skolan

TV seriály

2018 Insiativet (Initiativet) (TV seriál)
2009 Guds tre flickor (TV seriál)
2008 Livet i Fagervik (TV seriál)
2006 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Gamen (S03E03)
2002 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Okänd avsändare (S02E05)
1999 Jakten på en mördare (TV seriál)
1996 Skilda världar (TV seriál)
1995 Anmäld försvunnen (TV seriál)
1994 Du bestämmer (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1989 Tre kärlekar (TV seriál)
1987 Som man ropar (TV seriál)
Varuhuset (TV seriál)
1981 Babels hus (TV seriál)
1978 Harry H. (TV seriál)
1972 Barnen i höjden (TV seriál)
Bröderna Malm (TV seriál)
1970 Röda rummet (TV seriál)
1951 Foreign Intrigue (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky