foto

Xenija Lavrova-Glinka

  • nar. 14.10.1977 (42 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Led
Naparnik
2015 Prizrak
2014 Běrcy
Uznik staroj usaďby
2008 Yubiley (TV film)
Čizkejk
2005 Na útěku
2004 Táta

TV seriály

2019 Těň za spinoj (TV seriál)
2018 Praktika 2 (TV seriál)
2017 Sekretarša (TV seriál)
2016 Ljubov kak stichijnoje bedstvije (TV seriál)
2015 Kapkan dlja zvezdy (TV seriál)
2014 Luna (TV seriál)
Nasledije (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
2013 Moloďožka (TV seriál)
Sklifosovskij 2 (TV seriál)
Torgovyj centr (TV seriál)
Žiť dalše (TV seriál)
2012 Bigl (TV seriál)
Sovet dorože zolota (E10)
Odnaždy v Rostove (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Sklifosovskij 1 (TV seriál)
2011 Dalnobojščiki 3 (TV seriál)
Izměna (TV seriál)
Zakrytaja škola (TV seriál)
2010 Žurov (TV seriál)
122 santimetra (S02E07)
2008 Ťažjolyj pesok (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky