foto

Dianne Hull

  • nar. 24.11.1949 (69 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Akademický zločin (TV film)
1988 Nová dobrodružství Pippi Punčochaté
1980 Haywire (TV film)
Vánoční zlo
1979 Cibulové pole
1978 The Fifth Floor
1975 Aloha, Bobby and Rose
1974 Man on a Swing
1972 Hot Summer Week
1970 Magic Garden of Stanley Sweetheart, The
1969 Tichá dohoda

TV seriály

1989 Báječná léta (TV seriál)
Outsider (S03E06)
1987 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Bez Diany (S02E19)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Search (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
1967 CBS Playhouse (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace