foto

Aleksandra Popławska

  • nar. 17.3.1976 (44 let)
    Zabrze, Województwo śląskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 1800 gramów
Kobiety mafii 2
Underdog
2018 Kobiety mafii
2017 Niewidzialne
2016 Kochaj
2015 Ederly
2014 Mezi námi dobrý
2013 Ostatnie piętro
2011 Jak se zbavit celulitidy
L'Infiltré (TV film)
Moje Austrálie
2010 Ewa
Projekt dziecko, czyli ojciec potrzebny od zaraz
2009 Nula
2007 Testosteron
2006 Podróz
2004 W dól kolorowym wzgórzem

TV seriály

2020 Szadź (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
2019 Wataha (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
další epizody (6)
2018 W rytmie serca (TV seriál)
Akcja serca (S03E12)
Druga szansa (TV seriál)
Sama (S05E09)
Bez strachu (S05E08)
Muszę zacząć od nowa (S05E07)
další epizody (9)
2017 Miasto skarbów (TV seriál)
Gracze. Epilog (E13)
Coś się kończy (E12)
Planty o świcie (E11)
další epizody (13)
Wataha (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Učitel (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (6)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Krąg czułości (E13)
Komitet rodzicielski (E12)
Olga wychodzi za mąż (E11)
další epizody (13)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Cień podejrzeń (S13E11)
2014 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Wataha (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Nowy (S03E07)
Lekarze (TV seriál)
To prostsze niż myślisz (S03E12)
Prawo przyczyny i skutku (S03E07)
Rodzicielskie kłopoty (S03E06)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 7 (S02E07)
další epizody (6)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S07E13)
Episode 12 (S07E12)
Episode 11 (S07E11)
další epizody (5)
2012 Piąty stadion (TV seriál)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Episode 12 (S05E12)
Episode 11 (S05E11)
další epizody (9)
2011 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S04E13)
Episode 12 (S04E12)
Episode 11 (S04E11)
další epizody (11)
2009 39 i pół (TV seriál)
Liceum (S03E08)
Ślub (S03E02)
Wizyta (S03E01)
2008 39 i pół (TV seriál)
Korzenie (S01E11)
Trzeci oficer (TV seriál)
Księżniczka (E06)
Handel ludźmi (E03)
Pułapka (E02)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
Odwróceni (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 2 (E02)
2006 Będziesz moja (TV seriál)
Dwie strony medalu (TV seriál)
2003 Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście (TV seriál)
1998 Miodowe lata (TV seriál)

Dokumentární

2019 Marek Edelman ...i była miłość w Getcie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky