foto

Karolina Gorczyca

  • nar. 14.3.1985 (34 let)
    Biłgoraj, Lublinské vojvodství, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bodo
2014 Agnieszka
Wybraniec
2012 Fotka
Komisař Blonďák
2010 Huśtawka
Létající prasata
Noc życia
2009 Miłość na wybiegu
Poslední akce
2008 Pora mroku
2007 Průvod

TV seriály

2018 Druga szansa (TV seriál)
Happy end (S05E11)
To koniec (S05E10)
Muszę zacząć od nowa (S05E07)
další epizody (5)
2016 Bodo (TV seriál)
Episode 9 (E09)
2015 Singielka (TV seriál)
2014 Czas honoru (TV seriál)
Warszawa (S07E12)
Bratnia pomoc (S07E11)
Szyfr Inżyniera (S07E10)
další epizody (12)
2013 To nie koniec świata! (TV seriál)
Lekarze (TV seriál)
Niewiedza jest błogosławieństwem (S03E01)
Czas honoru (TV seriál)
Przysięga i rozkaz (S06E13)
Wujek z lasu (S06E12)
Wolny wybór (S06E11)
další epizody (11)
2012 Czas honoru (TV seriál)
Dwa dni do wolności (S05E13)
To ja cię znalazłem (S05E11)
Wróg czy sojusznik (S05E10)
další epizody (12)
2011 Komisarz Alex (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
Złoty konwój (S04E13)
Dziewczyna z perłą (S04E12)
Ostatnia podróż (S04E11)
další epizody (11)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Usta usta (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
Wieczór w Edenie (S03E13)
Przed sądem (S03E12)
Pocztówka z Hajfy (S03E11)
další epizody (11)
2009 Majka (TV seriál)
Sprawiedliwi (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
Ucieczka z czarnej pralni (S02E12)
Przerwana depesza (S02E11)
Niemiecka ruletka (S02E10)
další epizody (7)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace