foto

Clifford Bañagale

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Get Big
2013 Somewhere Slow
2011 Osud
The Institute
2009 Bruno

TV seriály

2013 Kancl (TV seriál)
Finale (S09E23)
2010 Pretend Time (TV seriál)
2009 Mluvme o sexu (TV seriál)
2008 This Can't Be My Life (TV seriál)

TV pořady

2014 Pun Plip Pridays on Kababayan Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace