Reklama

Reklama

Mluvme o sexu

(seriál)
  • USA Accidentally on Purpose (více)
USA, (2009–2010), 6 h 22 min (Minutáž: 20–22 min)

Tvůrci:

Claudia Lonow

Předloha:

Mary F. Pols (kniha)

Hudba:

John Swihart

Hrají:

Jenna Elfman, Jon Foster, Ashley Jensen, Lennon Parham, Nicolas Wright, Grant Show, David Sutcliffe, Rachel Boston, Michael Rapaport, Dorian Brown Pham (více)
(další profese)

Epizody(18)

Billie (JENNA ELFMANOVÁ) je krásna žena, ktorá o sebe stále tvrdí, že má tridsať rokov, ale skutočný vek prísne tají. Je filmovou kritičkou v sanfranciských novinách a jej kritické recenzie sú u čitateľov veľmi úspešné. To sa však nedá povedať o jej osobnom živote. Od svojho priateľa dostala „kopačky“, pretože sa už konečne vydať, ale on jej tvrdil, že nie je ešte pripravený. A tak sa jej zdá, že všetko je proti nej. Keď zapíjala svoj smútok v bare, zoznámila sa s ani 20-ročným ctižiadostivým šéfkuchárom Zackom (JON FOSTER). Spoločne strávená noc však nie je posledná, pretože o mesiac sa Billie dozvie, že je tehotná. Rozhodne sa, že si dieťa nechá. Súčasne sa musí zaoberať aj problémami so svojím šéfom a bývalým priateľom Jamesom (GRANT SHOW), ktorý začne na Zacka žiarliť. Vďaka nečakanému tehotenstvu Billie a Zack sa dohodnú, že budú spolu žiť, ale len platonicky. Novinárka a najlepšia kamarátka Olivia (ASHLEY JENSENOVÁ) podporuje a povzbudzuje Billie. O to isté sa usiluje aj Billieina mladšia, veľmi konvenčná sestra Abby (LENNON PARHAMOVÁ), ktorá jej odovzdáva svoje manželské skúsenosti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (14)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Komentář dodávám sice se značným zpožděním asi jednoho roku, ale co už, někdy si člověk prostě vzpomene, podívá se znova a zjistí, že to uniklo jeho "zajímavému a velmi přínosnému komentáři". Neotřelé, neobvyklé, fascinující a především vtipné. Jeden z mála seriálů, který mě tak rychle chytl a tak rychle skončil. Alespoň na něj budu ráda vzpomínat, jak neztratil na svém tempu, vtipu a kráse. P.S. Hmmm Zack je prostě kus. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Stručně řečeno, jeden z těch průměrnějších sit-comů. Už jen to, že došlo k natočení pouze jedné série, má jistou vypovídací hodnotu. Jenna Elfman pořád válí, ústřední zápletka nabízí nůši vtipných situací, vedlejší postavy vnáší do děje kontrasty. Fajn, to jsou fakta. Jak se k nim však postavil scénáristický tým, je už věcí jinou. Ten z Accidentally on Purpose udělal jenom jeden z mnoha snadno zapomenutelných seriálů. ps: Granta Showa jsem snad od Melrose Place neviděl. ()

Reklama

VUCAKO 

všechny recenze uživatele

Po 3 episodách: Jenna je porad kocka a hraje dobre. Situace je zajimava, ale zda se mi, ze z ni scenaristi tezi dost uboze. Doporucuji tem, kdo maji radi Jennu a koukaji se na to pri domacich pracech apod. Nechci malovat certa na zed, ale nepredpovidam tomuhle serialu dlouhou budoucnost. Z mych 4 hvezdicek je urcite minimalne jedna za Jennu.. Update po shlédnutí celé (jediné) sezóny: opravdu to byla jenom one-woman show, asi byli všichni rádi, že to už skončilo.. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (2)

  • Tvorkyňou seriálu je Cladia Lonowová, ktorá sa inšpirovala rovnomennou autobiografiou (Accidentally on Purpose) filmovej kritičky Mary F. Polsovej. [Zdroj: TV JOJ] (Bart)
  • Okrem pilotnej epizódy sú ostatné pomenované podľa filmov. [Zdroj: TV JOJ] (Bart)

Reklama

Reklama