foto

Fortunato Cerlino

  • nar. 13.6.1971 (49 let)
    Neapol, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Happy Birthday
2018 Cyklista
2017 Addio Fottuti Musi Verdi
Falchi
Socialmente pericolosi
Una famiglia
2016 Il Ministro
Inferno
Na rovinu (TV film)
2015 Senza fiato
2010 Můj dům je plný zrcadel (TV film)
2009 Fortapaš
2008 Gomora
2007 Nech to být, Johnny!
2001 Ribelli per caso
2000 Il furto del tesoro

TV seriály

2018 Britannia (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
další epizody (9)
Carlo & Malik (TV seriál)
Nevyřízené záležitosti: Část 2 (E12)
Nevyřízené záležitosti: Část 1 (E11)
Skryté pravdy (E10)
další epizody (12)
Romolo + Giuly: la guerra mondiale italiana (TV seriál)
2017 Gomora (TV seriál)
Das Gift in unseren Adern (S03E01)
2016 Medicejové (TV seriál)
Očistec (S01E07)
Soudný den (S01E04)
Smrtelný hřích (S01E01)
Gomora (TV seriál)
La fine del giorno (S02E12)
Nella gioia e nel dolore (S02E11)
Fantasmi (S02E10)
další epizody (9)
2015 Hannibal (TV seriál)
Dolce (S03E06)
Contorno (S03E05)
Secondo (S03E03)
další epizody (4)
2014 Gomora (TV seriál)
Nesmrtelní (S01E12)
Sto způsobů, jak zabít (S01E11)
Je čas si vyřídit účty (S01E10)
další epizody (12)
2013 Il clan dei camorristi (TV seriál)
2005 Nedokonalé zločiny (TV seriál)
2003 Un caso di coscienza (TV seriál)
1999 Caro domani (TV seriál)

Dokumentární

2018 Jean Claude-Izzo - Noir Mediterraneo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky