foto

Oren Schmuckler

  • nar. 1954
    Jeruzalém, Izrael

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1997 Und tschüss! - Ballermann olé (TV film)

TV seriály

2019 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Verzockt (S18E22)
Tief im Herzen (S18E21)
Ranya (S18E20)
2017 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der kleine Zeuge (S17E05)
Das genetische Limit (S17E04)
Der einzige Ausweg (S17E03)
další epizody (4)
2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Strahl (S16E17)
Der Kanal (S16E16)
Kein Platz für Moral (S16E15)
další epizody (8)
2015 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Recht und Gerechtigkeit (S14E21)
Johannes (S14E20)
Bewegliche Ziele (S14E18)
2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Wahre Liebe (S12E21)
Gefrorenes Blut (S12E16)
Preis der Freiheit (S12E15)
další epizody (5)
2012 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Stilbruch (S11E22)
Frischfleisch (S11E21)
Auge um Auge (S11E20)
další epizody (4)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
In dieser Nacht (E44)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Quarantäne (S10E29)
2010 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Swinging Leipzig (S10E19)
Mord am Telefon (S10E17)
Luftnummer (S10E14)
další epizody (4)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Gegen den Strom (E38)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Pest und Cholera (S09E18)
Blutsbande (S09E16)
Zahltag (S09E13)
další epizody (7)
2008 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der letzte Dreck (S08E11)
Der Komplize (S07E11)
Der Kunde (S07E09)
další epizody (5)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Happy End (S07E05)
Im Schatten des Adlers (S06E22)
2006 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Glaubenskrieger (S06E17)
Spiel auf Zeit (S06E15)
Lügen und Geheimnisse (S06E14)
další epizody (4)
2005 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Vaterliebe (S05E06)
Risiken und Nebenwirkungen (S05E05)
Bücherwahn (S05E04)
další epizody (4)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Speed (S04E19)
Die Schlangengrube (S04E18)
2003 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Außer Kontrolle (S04E06)
Die Millionärin (S04E02)
Der böse Blick (S04E01)
další epizody (5)
2002 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Hellseher (S03E05)
Einsame Herzen (S03E03)
Eine Liebe von Jan (S02E07)
další epizody (6)
2001 Die Anstalt - Zurück ins Leben (TV seriál)
1999 Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
1998 Kobra 11 (TV seriál)
Mrtvý svědek (S03E04)
Stopařka (S03E03)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Filmy

1995 Tzaleket
1994 Immer wenn sie Krimis liest (TV film)
1992 Eines Tages irgendwann
Kvalim
1991 Onat Haduvdevanim

TV seriály

1994 Die Wache (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky