Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sportovní lezci Olaf Henke a Florian Klöckner se na své horské túře stanou náhodnými svědky vraždy. Gangster Wieland si jich však v posledním okamžiku všimne a rozhodne se vypořádat i s nimi. Floriana shodí z mostu, ale Olafovi se naštěstí podaří utéci. Semir a André se nejdříve domnívají, že se jedná o nešťastnou nehodu, ale druhý z lezců se je pokusí vyvést z omylu. Naneštěstí mu ani jeden z policistů nevěří a dokonce jej považují za pachatele. Je jim podezřelé, že nešel celou událost okamžitě ohlásit na policii a navíc vědí, že se oba mladíci zajímali o stejnou dívku jménem Carla. Olaf se ocitá v kleštích. Policie jej má za podezřelého číslo jedna, zároveň mu po krku jde banda zabijáků, kteří se jej chtějí zbavit jako nepohodlného svědka. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z těch slabších dílů třetí série. Nedá se říci, že by byl vyloženě špatný, ale je to prostě taková tuctová kriminálka s mizerným záporákem (tento typ padouchů je pak častý v pozdějších sériích) a docela otravným Olafem, který je nejen veliký smolař, ale také pořádný idiot. Horší 4 hvězdičky. P. S. Přísahal bych, že jsem měl tento díl už od dětství zažitý pod názvem "Olaf a Florian". Mandela effect? ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • V čase 29:21, ve scéně kdy Semir (Erdogan Atalay) leze po noze mostu za Olafem, můžeme vidět nějaké nohy. O pár vteřin později můžeme vidět, že na mostu nikdo není. Nejspíš to tedy jsou nohy někoho z natáčecího štábu. (TomPlaysCZ)

Reklama

Reklama