foto

Robert Easton

  • nar. 23.11.1930
    Milwaukee, Wisconsin, USA
  • zem. 16.12.2011 (81 let)
    Toluca Lake, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Ones
2011 Horrorween
2008 Grift, The
2007 Spiritual Warriors
2006 Azusa Street: The Movie
Daniel: The Movie
2004 Ztracen
2003 Bohové a generálové
Red Roses and Petrol
2000 Příběh jedné noci
1998 Barvy moci
Merchants of Venus
1995 Kniha pohádek
1993 Burani z Beverly Hills
Obchodník s hrůzou
1992 Hřbitov domácích zvířátek 2
Little Sister
1991 Star Trek VI: Neobjevená země
1989 Georg Elser - Einer aus Deutschland
1988 Podnikavá dívka
1987 Harry's Hong Kong (TV film)
Long Gone (TV film)
1986 Tai-Pan
1983 Invitation to the Wedding
1981 Invaders from the Deep
Jacqueline Bouvierová Kennedyová (TV film)
Oklahoma City Dolls, The (TV film)
1980 The Incredible Voyage of Stingray
1979 Charleston (TV film)
When You Comin' Back, Red Ryder?
1977 Drak Elliot
Incredible Rocky Mountain Race (TV film)
Last of the Mohicans (TV film)
1976 Almos' a Man (TV film)
1975 Alias Big Cherry
Invaze obřích pavouků
Mr. Sycamore
Timber Tramps
1973 Detektiv Jarrett zasahuje (TV film)
Rušná ulice
1972 Squares
Very Missing Person, A (TV film)
1971 Johnny si vzal pušku
1970 The Andersonville Trial (TV film)
Touch of Satan, The
1969 Paint Your Wagon
1966 One of Our Spies Is Missing
1965 The Loved One
1963 Come Fly with Me
1962 Milovník války
Nun and the Sergeant, The
1961 Voyage to the Bottom of the Sea
1958 When Hell Broke Loose
1956 Hold Back the Night
Mobs, Inc.
Někdo tam nahoře mě má rád
The Bold and the Brave
The Kettles in the Ozarks
1954 Deep in My Heart
Rozbouřené nebe
The Raid
1953 Combat Squad
Take Me to Town
The Beast from 20,000 Fathoms
The Neanderthal Man
1952 Belles on Their Toes
Dreamboat
Fearless Fagan
Feudin' Fools
O. Henry's Full House
With a Song in My Heart
1951 Call Me Mister
Cause for Alarm!
Comin' Round the Mountain
Drums in the Deep South
Havana Rose
Savage Drums
The Red Badge of Courage
Vysoký cíl
1950 Union Station
1949 Undertow

TV seriály

1978 Centennial (TV seriál)
1977 Fernwood 2 Night (TV seriál)
1976 The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Ghost Busters, The (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
1968 The Doris Day Show (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
1966 Pistols 'n' Petticoats (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
My Mother the Car (TV seriál)
O.K. Crackerby! (TV seriál)
Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1964 Stingray (TV seriál)
The Cara Williams Show (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
1960 Harrigan and Son (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Johnny Ringo (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
1958 Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 How to Marry a Millionaire (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Circus Boy (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
1955 Buffalo Bill Jr (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Annie Oakley (TV seriál)
Father Knows Best (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Cavalcade of America (TV seriál)
Dangerous Assignment (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Meet Millie (TV seriál)
My Little Margie (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Racket Squad (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1984 60 Millionen für Phantásien - Wie die 'unendliche Geschichte' ins Kino kam (TV film)

TV pořady

1963 The Danny Kaye Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace