foto

Ane Gabarain

  • nar. 1963
    Donostia, País Vasco, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kalebegiak
2014 Květiny
2010 80 dnů
Mystikal
2009 Máquina de pintar nubes, La
Sukalde kontuak
2004 El coche de pedales
2002 800 kulek
2000 Společenství
1999 Pecata minuta
1995 Sálvate si puedes
1994 Maite

TV seriály

2011 Srdce oceánu (TV seriál)
2009 Águila roja (TV seriál)
2005 Mi querido Klikowsky (TV seriál)
2003 Los Serrano (TV seriál)
2000 Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
1998 Periodistas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace