foto

Barbara Kurdej-Szatan

  • nar. 22.8.1985 (34 let)
    Opole, Opolskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Narzeczony na niby
Pech to nie grzech
2016 7 rzeczy, których nie wiecie o facetach
2015 Wkręceni 2
2014 Dzień dobry, kocham cię!
2010 Ciacho
2009 Enen

TV seriály

2019 Mały Grand Hotel (TV seriál)
W rytmie serca (TV seriál)
Trudne powroty (S05E03)
Rozstanie (S05E02)
Złamane serce (S05E01)
další epizody (15)
2018 W rytmie serca (TV seriál)
Porwanie (S03E13)
Akcja serca (S03E12)
Trudny wybór (S03E11)
další epizody (26)
2017 W rytmie serca (TV seriál)
Ślub (S01E13)
Epidemia (S01E12)
W pętli (S01E11)
další epizody (13)
2011 Usta usta (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
2007 I kto tu rządzi? (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky