Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policistka čelí nespravedlivému obvinění z prodeje drog a na pomoc jí přispěchají její tři bratři, kteří nemají zrovna nejlepší pověst. (Netflix)

Recenze (4)

chamonix odpad!

všechny recenze uživatele

Darovat zásnubní prsten análem (ne při análním sexu, skutečně doslova análem - vytáhni si dárek, drahá, z mých roztažených půlek), to mě už na samém začátku naladilo a priori proti tomuto filmu. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Přiznám se že nevím jestli Superhrdinové představují typický polský humor a solidní kus z dílny našich severních sousedů, nebo jde o tamní odpad typu Jak ukrást Dagmaru, ale většina vtipů mě tak nějak minula. A vlastně celý film mě tak nějak minul. Při sledování jsem měl pocit že jsem se vrátil 15 let časem. Kamera, režijní postupy, vizuál hlavních postav, všecko zavánělo dávno minulými 90. léty. A to včetně hudby, vidět akční scénu podbarvenou písní Everlasting love anebo I’m Too Sexy od Right Said Fred je doopravdy hypnotizující zážitek. Minimálně jako experiment můžu film doporučit. Děj má spád, některé scénky jsou docela povedené a navíc tam hraje čarokrásná Marta Zmuda Trzebiatowska. Přesto jsem od kdysi tak skvělé Polské kinematografie čekal o dost víc. ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Máme tu opět Vegův rychlý střih, spoustu úžasně podivných postav, chybí brutalita a vše je zahaleno parodickým hávem. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama