foto

Tammy Davis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Damien (TV film)
2013 Fantail
2007 Orel kontra žralok
2006 Černé ovce
2005 Tama tu
2004 Fracture
Spooked
2002 Pán velryb
1999 Jak dopadají zoufalci?

TV seriály

2017 Na jezeře (TV seriál)
The Loved One (S02E02)
2016 The Barefoot Bandits (TV seriál)
2013 Na jezeře (TV seriál)
The Edge of the Universe (S01E03)
2012 Auckland Daze (TV seriál)
2005 Klikaři z Aucklandu (TV seriál)
2002 Mataku (TV seriál)
1999 Jackson's Wharf (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Tanec v krvi
2011 Ebenový spolek

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Ebenový spolek

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky