foto

Grant Bowler

  • nar. 18.7.1968 (49 let)
    Auckland, Nový Zéland
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 JL Ranch
2015 Plot
Zoey to the Max
400 Days
2014 Bez úniku
Lucky Dog
2012 I Do
The Great Mint Swindle (TV film)
Velká filmová láska (TV film)
186 Dollars to Freedom
2011 Atlasova vzpoura: 1. část
Elitní zabijáci
Panika na Rock Island (TV film)
Remains
2007 Fall of Night, The
2004 Through My Eyes (TV film)
2003 Ned
2001 Finding Hope (TV film)
2000 Na břehu (TV film)
1999 Close Contact (TV film)
Halifaxová, soudní psychiatr - Někdo, koho znáš (TV film)
Change of Heart

TV seriály

2017 Still Star-Crossed (TV seriál)
Hell Is Empty and All the Devils Are Here (E06)
Nature Hath Framed Strange Fellows in Her Time (E05)
Pluck Out the Heart of My Mystery (E04)
další epizody (6)
2015 Gallipoli (TV seriál)
The Breakout (E05)
The Deeper Scar (E04)
Defiance (TV seriál)
Upon the March We Fittest Die (S03E13)
The Awakening (S03E12)
Of a Demon in My View (S03E11)
další epizody (13)
2014 Defiance: The Lost Ones (TV seriál)
Defiance (TV seriál)
I Almost Prayed (S02E13)
All Things Must Pass (S02E12)
Doll Parts (S02E11)
další epizody (13)
2013 Defiance (TV seriál)
Everything Is Broken (S01E12)
Past Is Prologue (S01E11)
The Bride Wore Black (S01E10)
další epizody (12)
2010 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Tvrdý dopad (S03E07)
Mám právo zpívat blues (S03E06)
Potíže (S03E05)
další epizody (7)
2008 Ztraceni (TV seriál)
Chata uprostřed džungle (S04E11)
Seznamte se s Kevinem Johnsonem (S04E08)
Ji Yeon (S04E07)
2007 Psychiatr z Canal Road (TV seriál)
2005 Klikaři z Aucklandu (TV seriál)
2002 White Collar Blue (TV seriál)
2001 Always Greener (TV seriál)
McLeodovy dcery (TV seriál)
2000 Something in the Air (TV seriál)
1999 Farscape (TV seriál)
That Old Black Magic (S01E08)
Ztracený svět (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
Ranaři (TV seriál)
1997 Wildside (TV seriál)
1996 Hladina adrenalinu (TV seriál)
Pacific Drive (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)

Dokumentární

2012 Syfy 20th Anniversary Special (TV film)

TV pořady

2000 The Mole (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace