foto

Jochen Kolenda

  • nar. 28.2.1953 (66 let)
    Essen, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tatort - Mitgehangen (TV film)
2016 Die Truckerin - Eine Frau geht durchs Feuer (TV film)
2015 Begierde - Mord im Zeichen des Zen (TV film)
Reiff für die Insel - Katharina und der Schäfer (TV film)
Tatort - Dicker als Wasser (TV film)
Wilsberg - Bauch, Beine, Po (TV film)
2014 Sternstunde ihres Lebens (TV film)
2013 Dokonalé Vánoce (TV film)
Reiff für die Insel - Katharina und der ganz große Fisch (TV film)
Rivalové
Sám mezi všemi (TV film)
2012 Abseitsfalle
Die Männer der Emden
2011 Marie Brand und die letzte Fahrt (TV film)
2010 Nechte maličkých přijíti ke mně (TV film)
Neue Vahr Süd (TV film)
2009 Sopka (TV film)
2008 Tatort - Schatten der Angst (TV film)
Zwillingsküsse schmecken besser (TV film)
2007 Contergan (TV film)
2006 Unter Wölfen (studentský film)
2005 Wilsberg - Todesengel (TV film)
2004 Tatort - Mörderspiele (TV film)
2003 Smrtelné vydírání (TV film)
Wilsberg und der stumme Zeuge (TV film)
2002 Pravda přijde nakonec (TV film)
2001 Wilsberg und der Mord ohne Leiche (TV film)
2000 Smrt z lásky (TV film)
Tatort - Bittere Mandeln (TV film)
1999 Fussball ist unser Leben
Todesengel (TV film)
1998 Straßen von Berlin - Blutwurst und Weißwein, Die (TV film)
1997 Der Mordsfilm - Der Mörder meiner Mutter (TV film)
Der Mordsfilm - Nur eine Hure (TV film)
Schimanski: Nadoraz (TV film)
1996 Das Tödliche Auge (TV film)
1993 Lok, Die
1992 Tatort - Der Mörder und der Prinz (TV film)
1990 Muž uvnitř
1987 Peng! Du bist tot!
1986 Andrea Roll - Eine Zumutung (TV film)
1984 Is' was, Kanzler
Místo činu - Vlny za lodí (TV film)
Vysoká pojistka
1983 Die Rückkehr der Träume (TV film)
Tatort - Blütenträume (TV film)
1982 Herzlichen Glückwunsch (studentský film)
Místo činu - Neviditelný protivník (TV film)
1977 Ende der Beherrschung, Das (TV film)

TV seriály

2017 Alles Klara (TV seriál)
Trauerschnäpper (S03E10)
2015 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Schwarz zu grau (S03E06)
2014 Einfach unzertrennlich (TV seriál)
Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Auge um Auge (S02E12)
Schmutzige Wäsche (S02E11)
Soko Tabarius (S02E05)
2013 Familie Undercover (TV seriál)
Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Ein Quäntchen Trost (S01E08)
Wunder (S01E03)
Der verlorene Sohn (S01E02)
další epizody (4)
Sekretářky (TV seriál)
2012 Reiff für die Insel (TV seriál)
2011 Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Schützenfest (E04)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Poslední polda (TV seriál)
Třídní sraz (S01E11)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Nach sechs im Zoo (S01E13)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Unschuldig (TV seriál)
2007 Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich (TV seriál)
Lutter (TV seriál)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
Červené růže (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
2003 Kobra 11 - Nasazení týmu 2 (TV seriál)
Přeložení za trest (S01E03)
Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Smrt novináře (S06E11)
2002 Speciální jednotka (TV seriál)
2001 Drehkreuz Airport (TV seriál)
2000 Donna Leon (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1997 Die Gang (TV seriál)
Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Schimanski (TV seriál)
Tanja (TV seriál)
1996 Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
SK Babies (TV seriál)
1995 Die Straßen von Berlin (TV seriál)
Mordslust (TV seriál)
Schwurgericht (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Der König (TV seriál)
Faust (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Imken, Anna und Maria oder Besuch aus der Zone (TV seriál)
Immenhof (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Auf eigene Gefahr (TV seriál)
Briefgeheimnis (TV seriál)
1992 Oppen und Ehrlich (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)
Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Leo und Charlotte (TV seriál)
1990 Liebesgeschichten (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Die Montagsfamilie (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
So lebten sie alle Tage (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 MS Franziska (TV seriál)
1973 Unter Ausschluß der Öffentlichkeit (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2012 Grünes Gold
1995 Evropský film: Jiný Hollywood (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace