foto

Mihir Pathak

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Franny
2013 Pomsta mrtvého muže
2012 Terapie láskou
2011 Všemocný
2010 Karma Road
Poslední vládce větru

TV seriály

2013 Do No Harm (TV seriál)
2010 Outlaw (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2010 Karma Road

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Karma Road

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace