foto

Caroline Baehr

  • nar. 1967
    Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 J'attends Jupiter
2014 Africaine
Vše o těch třech
2010 Memory Lane
2009 Herečky na scénu!
Échappee, L'
2008 De nouvelles vies (TV film)
2007 Corps sublimé, Le
2006 Hon na člověka (TV film)
2005 Alex
Bel Ami (TV film)
Utajený
2004 Bonté d'Alice, La (TV film)
La vache qui pleure
Table rase (TV film)
2003 Květ zla
2002 Brucio nel vento
Fleurs de Maureen, Les (TV film)
Le pont de l'aigle (TV film)
Si j'étais lui (TV film)
2001 Agathe et le grand magasin (TV film)
Cavalcade (TV film)
Filles à papa, Les (TV film)
Finnlandia
2000 Amour sur un fil, L' (TV film)
Les Autres Filles
Paria
1999 Duettistes: Une dette mortelle, Les (TV film)
Fleurs de sel (TV film)
1998 Week-end! (TV film)
À vendre
1997 Adios!
Amour et confusions
Můj růžový život
1992 Élixir d'amour, L' (TV film)

TV seriály

2017 Vlčí instinkt (TV seriál)
Ztracený muž (S03E03)
Na cestě (S03E02)
Milenci z horské chaty (S03E01)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Origine (S11E11)
2016 Vlčí instinkt (TV seriál)
Bílá paní (S02E02)
Černé slunce (S02E01)
2014 Vlčí instinkt (TV seriál)
Štvanice (S01E03)
Jako pták bez křídel (S01E02)
Přetržený vlasec (S01E01)
2012 Enquêtes réservées (TV seriál)
Beauté fatale (S05E03)
2010 Julie Lescautová (TV seriál)
Vykoupení (S19E03)
2008 Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (5)
2007 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
Un flic (TV seriál)
2006 Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (7)
Nováčci (TV seriál)
Premiers pas dans la police (S01E01)
2004 Tajemství jezera (TV seriál)
2003 Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
2002 Père et maire (TV seriál)
2001 Detektiv Giordano (TV seriál)
Fred a jeho orchestr (TV seriál)
Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1996 Commandant Nerval (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky