foto

Jean-Marc Minéo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Aux yeux de tous
2010 Ça commence par la fin
2007 La Lance de la destinée (TV film)
2004 Handicap
2003 Travail d'arabe
2002 Femme Fatale
2001 Kdo jinému jámu kopá (TV film)
Les morsures de l'aube
Pourquoi t'as fait ça?
2000 Fuck Me
Total western
1999 Moje drahá polovička
Radio de charme (TV film)
1998 Enquête d'échanges (TV film)
1995 Ženy za mřížemi

TV seriály

2007 Julie Lescautová (TV seriál)
Nový život (S16E02)
2001 Central nuit (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 Blague à part (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
Le JAP, juge d'application des peines (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky