foto

Miina Tominaga

  • nar. 3.4.1966 (53 let)
    Hirošima, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Soreike! Anpanman: Kagajake! Kurun to inoči no hoši
2013 Hunter x Hunter: Poslední mise
2008 Šin kjúseišu densecu Hokuto no ken – Kenširó den
2006 Soreike! Anpanman: Inoči no hoši no Dolly
2002 Soreike! Anpanman: Roll to Laura Ukigumodžó no himicu
WXIII Kidō keisatsu Patlabor
2001 Hello Kitty no Sanbiki no kobuta
Hello Kitty no ó-sama no Mimi wa Roba no mimi
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan – Seisó hen
Soreike! Anpanman: Gomira no hoši
1999 Soreike! Anpanman: Júki no hana ga hiraku toki
1998 Džigoku sensei Nube
Soreike! Anpanman: Tenohira o taijó ni
Touch: Miss Lonely Yesterday – Are kara, kimi wa (TV film)
1997 Džigoku sensei Nube: Gozen redži Nube šisu!
Džigoku sensei Nube: Kjófu no nacujasumi! Ajaši no umi no densecu!
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan – Išin šiši e no Requiem
1996 Džigoku sensei Nube
Idol Fight Sučie pai 2
1995 Akazukin Čača
DNA2: Dokoka de nakušita aicu no aicu
1994 Asobó! Hello Kitty
Maps
Tanjō Debut
1993 Hello Kitty no Happy! Kasó taikai
Hello Kitty no jume dorobó
Hello Kitty no júbin'ja-san arigató
Kidó keisacu Patlabor 2: The Movie
1992 Dragon Quest: Dai no daibóken – Bučijabure!! Šinsei 6 daišógun
Dragon Quest: Dai no daibóken – Tačiagare!! Avan no šito
Hanappe Bazooka
Hello Kitty no London ni orita učúdžin
Kennel Tokorozawa
Star Dust
1991 Dragon Quest: Dai no daibóken
Júkan Club
Kjúkjoku čódžin R
1990 A.D. Police
Kidó keisacu Patlabor
1989 Kidó keisacu Patlabor gekidžóban
Makarjúdo
Yōma
1988 Gensei šugošin P hjoro ikka OVA
Kidó keisacu Patlabor
Kudžakuó
Madonna
Maison Ikkoku: Šiki ucurijuku kisecu no naka de
1987 Gakuen tokusó Hikaruon
Mahō no yōsei Persia: Kaiten mokuba
Majokko club yonin-gumi: A-kūkan karano Alien X
Twilight Q
1986 Bavi Stock II: The Revenge of Eyesman – Ai no kodó no kanata ni
California Crisis: Cuigeki no hibana
Mami, Emi, Pelsia: Adesugata mahō no sannin musume
Šónan bakusózoku
1985 Bavi Stock I: Hateši naki hjóteki
Cosmo Police Justy
Ginga hjórjú Vifam: "Keito no kioku" – Namida no dakkai sakusen!!
Ginga hjórjú Vifam: Kieta džúninin
Karuizawa Syndrome
Megazone 23
1984 Birth
Ginga hjórjú Vifam: Acumatta džúsannin
Ginga hjórjú Vifam: Kačua kara no tajori
Naušika z Větrného údolí
Wata no kuni hoši
1979 Tacu no ko Taró

TV seriály

2012 Curitama (TV seriál)
2011 Hunter x Hunter (TV seriál)
2008 Porphy no nagai tabi (TV seriál)
Sugar Bunnies: Chocolate! (TV seriál)
2007 Hello Kitty: Ringo no mori to Parallel Town (TV seriál)
Sugar Bunnies (TV seriál)
2006 D.Gray-man (TV seriál)
Hello Kitty: Ringo no mori no fantasy (TV seriál)
2005 Suzuka (TV seriál)
2004 Posel klamů (TV seriál)
2002 Full moon o sagašite (TV seriál)
2001 Fruits Basket (TV seriál)
Kasumin (TV seriál)
1998 Ginga hjórjú Vifam 13 (TV seriál)
Himicu no Akko-čan (1998) (TV seriál)
Jú gi ó (TV seriál)
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)
Kaze to Mizu no Banka, Ima Koko ni Shiryoku Tsukusu! (E94)
Teki wa Senjōgahara ni Ari! Hisui no Monshō o Motomete (E93)
Kaigenrei no Tōkyō-fu! Bakushin Suru Kyōki no Ryūmyaku (E92)
další epizody (23)
1997 Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)
Kaiō no Inbō, Wana ni Kakatta Shōgo! (E71)
Rairyūsen no Shōgeki! Yami ni Hōmurareta Kenshin (E70)
Taisen no Chi, Shimabara e! Shiyū o Kessuru Toki (E69)
další epizody (38)
1996 Džigoku sensei Nube (TV seriál)
Gegege no Kitaró (TV seriál)
Ruróni Kenšin: Meidži kenkaku romantan (TV seriál)
Saikyō no Shōgō o Tsukamu made! Aoshi no Aratanaru Tatakai (E33)
Namida o Yūki ni Kaete! Kamiya Kaoru ga Eranda Michi (E32)
Todokanu Omoi... Kenshin no Tabidachi (E31)
další epizody (33)
1995 Bakurecu Hunter (TV seriál)
Nurse Angel Ririka SOS (TV seriál)
1994 Akazukin Čača (TV seriál)
DNA2: Dokoka de nakušita aicu no aicu (TV seriál)
1991 Anime Himicu no hanazono (TV seriál)
Dragon Quest: Dai no daibóken (TV seriál)
1990 Mumínci (TV seriál)
1989 Biriken nandemo šókai (TV seriál)
City Hunter 3 (TV seriál)
Kidó keisacu Patlabor (TV seriál)
1988 Biriken (TV seriál)
City Hunter 2 (TV seriál)
Dondon Dommel to Ron (TV seriál)
Soreike! Anpanman (TV seriál)
1987 City Hunter (TV seriál)
Hiatari rjókó! (TV seriál)
Seikimacu kjúseišu densecu: Hokuto no ken 2 (TV seriál)
1986 Mahó no Idol Pastel Jumi (TV seriál)
Maison ikkoku (TV seriál)
1985 Touch (TV seriál)
1984 Mahó no jósei Persia (TV seriál)
Čikkun takkun (TV seriál)
1983 Ginga hjórjú Vifam (TV seriál)
Igano Kabamaru (TV seriál)
1982 Tokimeki Tonight (TV seriál)
1977 Araiguma rascal (TV seriál)
1969 Sazae-san (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace