foto

Cecilia Frode

  • nar. 14.8.1970 (48 let)
    Linköping, Östergötlands län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pan Dort
2013 Povídky ze Stockholmu
2011 Svensson Svensson ...i nöd & lust
2010 Kommissarie Späck
2009 Kenny Begins
2006 První láska mé ženy
Varannan vecka
2004 ABBA: Our Last Video Ever (TV film)
Värre och värre
2003 Swedenhielms (TV film)
2002 Setkání
Taurus (TV film)
2001 Känd från TV
Syndare i sommarsol
2000 Det blir aldrig som man tänkt sig
Společně
1999 Ben & Gunnar (TV film)
1997 Rika barn leka bäst
1991 Pegaso (TV film)

TV seriály

2018 Sthlm Rekviem (TV seriál)
Öga För Öga: Del 1 (E09)
Cinerama: Del 2 (E08)
Springfloden (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (5)
2015 Blå ögon (TV seriál)
Kölvattnet (E09)
Jordskalvet (E07)
Mina föräldrars lögner (E06)
další epizody (4)
2014 Blå ögon (TV seriál)
Flyttfåglar (E04)
...jord skall du åter varda (E03)
Tusen nålstick (E02)
další epizody (4)
2008 Livet i Fagervik (TV seriál)
2005 God morgon alla barn (TV seriál)
2003 Talismanen (TV seriál)
2002 Det brinner! (TV seriál)
1998 S:t Mikael (TV seriál)
1997 Hammarkullen eller Vi ses i Kaliningrad (TV seriál)
1996 En fyra för tre (TV seriál)
1995 Mördare utan ansikte (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace