foto

John Bown

  • nar. 1.7.1934 (85 let)
    Corfe Mullen, Dorset, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 V tmavých zákoutích
1979 Performance of Macbeth, A (TV film)
1978 Comedy of Errors, The (TV film)
1972 Fear in the Night
Vampire Circus
1968 The Devil Rides Out
1967 Pět milionů let k Zemi
1965 Dr. Who and the Daleks
1964 Master Spy
1962 Out of the Fog
1960 Melodie slávy
1954 Front Page Story

TV seriály

1991 Maigret (TV seriál)
1990 The Chief (TV seriál)
1988 Pachuť smrti (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
1977 Secret Army (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 The Champions (TV seriál)
The First Lady (TV seriál)
1967 Champion House (TV seriál)
The Revenue Men (TV seriál)
1966 Man in the Mirror, The (TV seriál)
Master, The (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
This Man Craig (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Big Spender, The (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1963 Sergeant Cork (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Festival (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1970 Monique

Scenáristická filmografie

Filmy

1970 Monique

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace