foto

Stephan Zinner

  • nar. 26.6.1974 (45 let)
    Trostberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ostfriesensünde (TV film)
The Love Europe Project
2018 Polizeiruf 110: Tatorte (TV film)
Sauerkrautkoma
Venus im vierten Haus (TV film)
2017 Grießnockerlaffäre
Maria Mafiosi
2016 Schweinskopf al dente
2014 Julia und der Offizier (TV film)
Winterkartoffelknödel
2013 Dampfnudelblues
Sofiino vítězství (TV film)
2012 Das Wunder von Merching (TV film)
Místo činu: Mnichov - Smutný král (TV film)
2011 Eine ganz heiße Nummer
Mischgebiet
2010 Místo činu: Mnichov - Ztráta volnosti (TV film)
2009 Die Perlmutterfarbe
Hanna und die Bankräuber (TV film)
Hinter blinden Fenstern (TV film)
Místo činu: Mnichov - Zpěv neživých věcí (TV film)
Schutzlos (TV film)
2008 Baching (TV film)
Einmal Toskana und zurück (TV film)
Mit einem Schlag (TV film)
Polizeiruf 110 - Wie ist die Welt so stille (TV film)
Räuber Kneißl
Todsünde (TV film)
2007 Beste Zeit
2006 Shoppen

TV seriály

2017 Zmizení (TV seriál)
Eine Familie (E04)
Zwei Mütter (E03)
Weil wir euch lieben (E02)
další epizody (4)
2016 München Mord (TV seriál)
Wo bist du, Feigling? (E04)
2015 Sedwitz (TV seriál)
Trick 17 (E06)
Kaiserwalzer (E05)
Der Mond ist aufgegangen (E04)
další epizody (6)
2014 Die Familiendetektivin (TV seriál)
2013 Im Schleudergang (TV seriál)
2012 Der Cop und der Snob (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
Franzi (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1986 Kanal fatal (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace