foto

Marie Burchard

  • nar. 6.10.1982 (35 let)
    Bonn, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Inga Lindström - Leg dich nicht mit Lilli an (TV film)
Zásnuby naruby (TV film)
2013 Zlodějka knih
2011 Die Letzte Lüge

TV seriály

2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
2013 Heiter bis tödlich - Zwischen den Zeilen (TV seriál)
2006 Kriminalista (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace