foto

Barbara Sotelsek

  • nar. 14.3.1974 (46 let)
    Bregenz, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Paint the Dragons Eyes
2015 Hanna Hellmann - Der Ruf der Berge (TV film)
HomeSick
Son Mektup
2011 Postcard Mafia
2009 Letní noc (TV film)

TV seriály

2018 Na mušce (TV seriál)
Don't I Know You? (S01E03)
SOKO Hamburg (TV seriál)
Mitten ins Herz (S01E05)
2017 Kriminalista (TV seriál)
Vysoké riziko (S12E03)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Wer Wind sät (S16E18)
2016 SOKO Wismar (TV seriál)
Numerus Clausus (S13E15)
2015 5 Satansbraten (TV seriál)
2013 Paul Kemp – Alles kein Problem (TV seriál)
Disharmonie (E04)
Kobra 11 (TV seriál)
Velký návrat (S18E06)
2010 Hand aufs Herz (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
2001 Komisař Rex (TV seriál)
Paprsky pomsty (S07E10)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky