foto

Itai Ne'eman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Maktub
2011 We Will Be Strong in Our Weakness
2008 Mary Koszmary
2004 Rok nula

TV seriály

2019 Agent (TV seriál)
Doma (E06)
Ryba musí plavat (E05)
Zvláštní páry (E04)
další epizody (6)
Mr. Mercedes (TV seriál)
Burning Man (S03E10)
Crunch Time (S03E09)
The End of the Beginning (S03E07)
další epizody (8)
2018 Zákon gangu: Mayové (TV seriál)
Perro/Oc (S01E01)
2017 The Arrangement (TV seriál)
The Leak (S01E03)
The Ex (S01E02)
Chance (TV seriál)
Treasures in Jars of Clay (S02E06)
The Coping Mechanism (S02E04)
The Flitcraft Parable (S02E03)
další epizody (5)
2016 Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
Project Reborn (E13)
Company Woman (E12)
2015 Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
Sundae, Bloody Sundae (E09)
Game Over (E06)
Ztracená archa (TV seriál)
Armageddon Protocol (E10)
Jehoshaphat (E09)
Sisters of Dinah (E08)
další epizody (9)
2014 Tyran (TV seriál)
Manipulátor (S01E09)
Seznamte se s novým šéfem (S01E08)
Preventivní lék (S01E07)
další epizody (8)
2012 Hatufim (TV seriál)
Prisoners of War (S02E14)
Operation Judea (S02E13)
The Kidnapping (S02E12)
další epizody (14)
2010 Hatufim (TV seriál)
The Tape (S01E10)
Awake at Night (S01E09)
Family Portrait (S01E08)
další epizody (10)
2003 Franco Ve'Spector (TV seriál)

Dokumentární

2015 1913: Seeds of Conflict (TV film)
2013 Lifnei Ha'maafcha
2010 Nedokončený film
2007 Meragel Ha-Shampaniya
Wasted
1999 Independent Lens (TV seriál)
1998 Amalia Cahana-Carmon
Kuka oli Felix Kersten?

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky