Reklama

Reklama

Hrdinové: Znovuzrození

(seriál)
  • USA Heroes Reborn
Trailer 2
USA, (2015–2016), 9 h 14 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Tim Kring

Hrají:

Jack Coleman, Zachary Levi, Robbie Kay, Kiki Sukezane, Ryan Guzman, Rya Kihlstedt, Gatlin Kate James, Henry Zebrowski, Judith Shekoni, Danika Yarosh (více)
(další profese)

Epizody(13)

Hrdinové a obyčejní lidé chtěli žít spolu. V Odesse však došlo k teroristickému útoku a od té chvíle se lidé se zvláštními schopnostmi ukrývají... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (70)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si hlášku mého kamaráda. Heroes bohužel nebudou pokračovat... :-( a hle! Pokračování. Resp. kéž by... Máme zde něco nemastného, neslaného. Kdykoli je představen již známý hrdina, tak je buď zabit, nebo ani neukázán. Jediný, kdo dobře hraje, je "tatík", to je vše. Ostatní vypadají, jako by se od toho distancovali... EFEKTY jsou naprosto hrůzné, horší jak v Heroes S01 a vůbec tam není to tajemno, ta nevědomost, to napětí. Mexiko guy úplně bezvýznamný příběh. "Komediální" japonec s japonkou, na to se NEJDE dívat, jak je naspeedovanej. V posledním díle to řekl přesně. "Promiň, moc kafe...". Hlavní záporačka - lol? Když může, nezabije. Když nemůže, chce zabít. Clonning guy, za začátku představen jako pan "umím vše a nejde mě porazit" je naprosto neschopný. Teleport guy - pořád kňourá. Máma od teleport guye - pořád kňourá. Táta od upíra - kňourat před smrtí svého dítěte a kňourá ještě víc po jeho smrti. Nedá se na něj dívat... Chybí tu silná kladná postava (Peter, Hiro). Chybí tu silná záporná postava (Adam, Sylar), je to NUDA. Nehorázné zklamání. Jedno z největší plusů tohoto pokračování je, že jsem si stáhl první 2 díly Heroes a koukám na ně znovu. TO JE alespoň seriál. Luxus!. Nezlobte se na mě, ale toto je naprosto ubohé pokračování. Smutných 30% || Po 10. episodě: Asi budu jeden z mála, ale tohle je fakt naprostá sra**a... O ničem. Ty postavy mě s*rou jen se na ně podívám. Dějové obraty nelogické. Oblíbené postavy se chovají naprosto blbě. Žádné tajemno. Žádná zábava. Už jsem se zmínil o těch naprosto šíleně de*ilních postavách? 3/4 z nich mi leze na nervy. Kde jsou ty časy v Heroes 1, 2, kde jsem miloval každou... A to ani nezačínám o tom, že tam všichni pořád plácají "Save the world"!!! Ta hláška byla tajemná v prvním/druhém díle... Tady se narodí 2 děti a "they will save the world".... Jen tak! Ach boha. Nebaví, rozčiluje, postavy si ani nepamatuju, hnus, brrr, pryč s tím. Zajímavý komentář: Aven. 20% || [09.01.2016]: Koukl jsem na nejnovější ep a nestačil se divit, kam se seriál posunul. Absolutně nikam. Jen **spoiler** nesympatický černoch umřel **konec spoileru**. Nic tam nefunguje, je to nudné. Ta hvězda je jen za Noaha. Ani Hero to už nezvedá :-( Finálních 15% ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Rozpačitý návrat. Možno sa Tim Kring pokúšal o definitívne uzavretie Hrdinov, možno vopred plánoval zadné vrátka pre ďalšie pokračovanie, ale faktom je že neplánovaný koniec po štvrtej sérii bol dôstojnejšou rozlúčkou. Starých postáv je minimum a nesúrodá a neveľmi originálna zápletka s nimi občas narába až nedôstojne. Ani nové postavy často nevedia zaujať a jedinou istotou je tak nezlyhávajúci Jack Coleman. Zábleskov starých čias je skrátka príliš málo na to, aby som Reborn nepovažoval za sklamanie a celkovo zbytočný projekt. ()

Reklama

Cooller 

všechny recenze uživatele

čekal jsem nějaky závěr, jelikož puvodni Heroes ho nedostali, ale tohle akorát vyvolava vic otazek, většina hrdinů nedostala pořádny konec, co víc, Reborn na původní serii navazuje až po X letech, původní postavy jsou nějak zvlaštně pomotané, Matt Parkman záporák, proč? Co se stalo se zbytkem původní skupinky si mužu tak leda domýšlet, navíc opět otevřený konec... nelze jinak, za 2* ()

baribal 

všechny recenze uživatele

Je brzo vyřknout trvalé hodnocení, ale forma se už hodnotit více méně dá. A je to bída. Je to stejně plitké jako poslední díly Heroes a jen to vypadá výrazně laciněji a RÁDOBY tajemněji. Divák prakticky nic neví a podle mého názoru to je jen proto, že tvůrci skrývají velké NIC, které bude odhaleno megatrapným finále. Doufám, že se alespoň v něčem pletu, ale už teď jsem nalomen přestat tento seriál na dobro, ačkoli jsem se na něj moc těšil. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele

Heroes Reborn začali skvěle a já si neměl na co stěžovat. Zpočátku šlo o hrozně nostalgickou věc a spoustu neduhů jsem úmyslně přehlížel, protože jsem byl nesmírně nadšený z návratu Hrdinů. Kring se polepšil a prvních osm dílů to vypadalo, že má vše promyšlené do konce. Bohužel Kring se stal svým vlastním katem. Proslulá věta, že „s časem se nemá zahrávat“, opět zazněla a opět se jí nikdo neřídil. I když flashbackové epizody považuji za nejlepší, co Reborn nabídli, zasely rovněž spoustu problémů a od té doby to šlo se seriálem od desíti k pěti. Děj prořídl, postavy se chovaly nelogicky a staly se naprosto nepodstatnými pro příběh, herci přestali (dobře) hrát, hudba odezněla, a já seriál nepoznával. Přirovnal bych to k druhé řadě seriálu Revolution, kdy začátek druhé řady nastavil velkou laťku a těšil jsem se nesmírně na každý díl, ale s blížícím se koncem jsem se modlil za závěrečné titulky. ()

Galerie (187)

Zajímavosti (2)

  • Prequelem k tomuto seriálu jsou dvě videohry. Konkrétně Heroes Reborn: Gemini a Heroes Reborn: Enigma. (Zdroj: Edna.cz) (P. J. D.)

Reklama

Reklama