Reklama

Reklama

Hrdinové: Znovuzrození

(seriál)
  • USA Heroes Reborn
Trailer 1
USA, (2015–2016), 9 h 14 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Tim Kring

Hrají:

Jack Coleman, Zachary Levi, Robbie Kay, Kiki Sukezane, Ryan Guzman, Rya Kihlstedt, Gatlin Kate James, Henry Zebrowski, Judith Shekoni, Danika Yarosh (více)
(další profese)

Epizody(13)

Hrdinové a obyčejní lidé chtěli žít spolu. V Odesse však došlo k teroristickému útoku a od té chvíle se lidé se zvláštními schopnostmi ukrývají... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (70)

swamp 

všechny recenze uživatele

Bohužel se naplnilo očekávané... Velký návrat se nekonal a doufejme, že pokračování zůstane u ledu - to by si totiž tento svého-času-hit zasloužil. Příběh vycucaný z prstu, dost špatné herecké výkony a k tomu neduh původního seriálu - prehistorické digitální triky. Snad jen Noah Bennet a Hiro Nakamura se mi opět líbili - výčtem těch, co mě neskutečně svou přítomností štvali, vás nebudu zdržovat. ()

Script 

všechny recenze uživatele

Promiňte, ale upřímně koho baví sledovat projekty, kde vám povraždí vaše oblíbené hlavní představitele z původních filmů/seriálů? Mě tedy ne. Nejsem toho zastánce. Téměř nikdo tu z původní sestavy nepřežil. Je to jako kdybyste sledovali seriál navazující na Přátelé, ale nebylo by to o nich. Vaši oblíbenci by dostali jen kraťoučké kameo proto, aby mohli umřít pro hlavní postavy tohoto seriálu, které opravdu, ale opravdu nemusíte. Divím se, že jsem to dokoukal do konce. Dodnes nevím proč jsem tomu dal dvě hvězdy. Myslím, že si to zaslouží méně. ()

Reklama

jasiska 

všechny recenze uživatele

Po 5 epizódach: Heroes Reborn trpia na to isté, na čo trpeli originálni Hrdinovia a to, že dej sa posúva tak pomaly, že sa divák nudí. Ak pozerám po epizóde každý týždeň skoro zabudnem, čo sa minule stalo a navyše mám pocit, že v novom dieli sa nič nestalo. Ak pozerám viac epizód naraz, mám pocit, že som zabila veľa času bez toho, aby som niečo zaujímavé videla. Navyše sa seriál podľa mňa málo zameriava na konkrétne schopnosti týchto evos, čo je vlastne to, čo robí celý koncept cool. Ešte aj vykreslenie nespravodlivého zaobchádzania s evos v spoločnosti je nejaké nedotiahnuté. Nevidím to ružovo pre budúcnosť seriálu. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Oproti původní první sezóně, která byla naprosto parádní a splňovala kvality současný seriálový produkce, je Znovuzrození pád asi tak o dvanáct pater a několika milionů na rozpočtu. A protože vzhledem k vizuálu to muselo bejt točený iPhonem na selfie tyči, neb je každej záběr nepochopitelně širokej s velkou hloubkou ostrosti (což působí vyloženě amatérsky, ale hlavně to nedokáže budovat vztah k postavám ani k ději) a efekty jsou zřejmě tvořený v aplikaci z appstoru, od odpadu to dělí už jenom soundtrack. Smutný! ()

Mimomisu

všechny recenze uživatele

Doporucuju pred prvnim dilem shlednout i miniserii Heroes Reborn: Dark Matters. Po uvodnich dvou dilech to trochu moc zavání pozdejsimi X-Men a chystanym Civil War (ale ono to asi jinak logicky ani udelat neslo), opet spousta postav, které ale zatím nejsou tak vylozene poutave jako pri premiere prvnich dilu puvodni serie. A urcite by si to zaslouzilo lepsi triky a hlavne vyraznejsi herecke obsazeni, zatim je to takovy hodne polovicaty restart, ale uvidime dal. Napeti po ctyrech dilech buduje realtivne obstojne a serie ma jen 13 dilu, to se ukoukat da a tahle opatrnost v poctu epizod je mi sympaticka. Alespon zbude min casu na nudne vycpavky (snad) ()

Galerie (187)

Zajímavosti (2)

  • Prequelem k tomuto seriálu jsou dvě videohry. Konkrétně Heroes Reborn: Gemini a Heroes Reborn: Enigma. (Zdroj: Edna.cz) (P. J. D.)

Reklama

Reklama