foto

Shirley Mitchell

  • nar. 4.11.1919
    Toledo, Ohio, USA
  • zem. 11.11.2013 (94 let)
    Westwood, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 America's Clown: An Intimate Biography of Red Skelton - a.z.
1989 Cathy's Valentine (TV film)
Válka Roseových
1988 Cathy's Last Resort (TV film)
Kšeft za všechny prachy
1987 Prázdninová revoluce
1983 Another Woman's Child (TV film)
Šťastný konec (TV film)
1972 Couple Takes a Wife, The (TV film)
1965 My Blood Runs Cold
1960 Because They're Young
1958 Too Much, Too Soon
1957 Spring Reunion
Žena, která všechno ví
1953 The Clown
1952 Happy Family, The
1949 Trottie True
1944 Jamboree

TV seriály

2010 Mad (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
1979 Makin' It (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Executive Suite (TV seriál)
Scooby-Doo (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1974 Apple's Way (TV seriál)
Chico and the Man (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
The Roman Holidays (TV seriál)
1970 The Odd Couple (TV seriál)
1969 The Debbie Reynolds Show (TV seriál)
1968 The Doris Day Show (TV seriál)
1967 The Mothers-In-Law (TV seriál)
1966 The Felony Squad (TV seriál)
1965 Green Acres (TV seriál)
Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
The Smothers Brothers Show (TV seriál)
1963 Petticoat Junction (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 McKeever & the Colonel (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
1961 The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
Westinghouse Playhouse (TV seriál)
1960 Angel (TV seriál)
Dante (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
The Tab Hunter Show (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Mister Ed (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
The Veil (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Bachelor Father (TV seriál)
Code 3 (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
1956 General Electric Summer Originals (TV seriál)
1955 Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
1954 It's a Great Life (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
Where's Raymond? (TV seriál)
1952 I Married Joan (TV seriál)
The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
I Love Lucy (TV seriál)
1950 Hollywood Theatre Time (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
The Jack Benny Program (TV seriál)

Dokumentární

2005 History of Hooterville, The
Paul Henning & The Hillbillies

TV pořady

1970 New Love, American Style (TV pořad)
1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)
1948 Texaco Star Theater (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace