foto

Julischka Eichel

  • nar. 1981
    Tübingen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tatort - Anne und der Tod (TV film)
2018 Es bleibt in der Familie (TV film)
Tatort - Schlangengrube (TV film)
2017 Tatort - Der rote Schatten (TV film)
2016 Polizeiruf 110 – Endstation (TV film)
Toni Erdmann
2015 Filling the Shoes
2014 Mord in Aschberg (TV film)
2013 Saturntage (studentský film)
Woyzeck (TV film)
2012 Sie nennen mich Sue (studentský film)
2011 Tatort - Tödliche Ermittlungen (TV film)
2008 Das Haus (studentský film)
Můj přítel z Fara

TV seriály

2020 SOKO Wismar (TV seriál)
Die Schildkröte (S17E13)
2017 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Vaterliebe (S17E09)
2013 SOKO Wismar (TV seriál)
Unterm Hammer (S11E06)
2012 Správná dvojka (TV seriál)
Die Gottesanbeterin (E51)
2011 Správná dvojka (TV seriál)
Tödliches Schweigen (E48)
2010 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Spätlese (S01E09)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky