foto

Farouk Bermouga

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Demain nous appartient - Le Piège (TV film)
L'enfant que je n'attendais pas (TV film)
2016 Meurtres à Avignon (TV film)
2010 L'homme sans nom (TV film)
2006 Capitaine Casta: Amélie a disparu (TV film)
1999 Dívka na mostě
1998 Bonnes vacances (TV film)
1997 Just Do It
Mireille et Vincent (TV film)
1990 Embrasse-moi
1989 Dieu vomit les tièdes

TV seriály

2015 La Famille Millevoies (TV seriál)
2014 Les Hommes de l'ombre (TV seriál)
L'Exercice du pouvoir (S02E06)
Chantage (S02E05)
Příliš brzy (TV seriál)
Rendez-moi ma fille (S04E04)
Úžasná rodina (TV seriál)
Quel cirque ! (S11E03)
2013 Les Limiers (TV seriál)
Passé trouble (E02)
Sous le soleil de Saint-Tropez (TV seriál)
2012 Cesty života (TV seriál)
Main Courante (TV seriál)
Fin de mois (E01)
2009 Mac Orlan (TV seriál)
2005 Faites comme chez vous (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2003 Julie Lescautová (TV seriál)
Inspektor Motta v podezření (S12E03)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)
Vertiges (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky