foto

Hans Kesting

  • nar. 6.10.1960 (59 let)
    Rotterdam, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sprakeloos
2016 Fissa
2015 Homies
2014 Wiplala
2012 Oom Henk (TV film)
2011 Modré světlo
2010 Sterke verhalen
Win/Win
2009 Spion van Oranje
2007 Kapitein Rob en het geheim van Professor Lupardi
Moordwijven
2006 Eigenheimers (TV film)
Night Run
2005 Een gelukkige hand
Leef!
2003 Kees de jongen
2001 Minoes
1998 Een echte hond
1997 Charakter
1996 Advocaat van de Hanen
1995 Aletta Jacobs, het hoogste streven
Antonia
1994 Oude tongen
1992 De bunker
1990 Vincent & Theo
1989 De kassière

TV seriály

2019 DNA (TV seriál)
2016 Centraal Medisch Centrum (TV seriál)
2015 Noord Zuid (TV seriál)
2014 Rechercheur Ria (TV seriál)
2011 Lijn 32 (TV seriál)
Van God Los (TV seriál)
2008 S1ngle (TV seriál)
2006 t Schaep Met De 5 Pooten (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2002 Intensive Care (TV seriál)
2000 Russen (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1994 De Sylvia Millecam Show (TV seriál)
Een galerij (TV seriál)
Toen was geluk heel gewoon (TV seriál)
1993 Pleidooi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky