foto

Dewald Aukema

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 28s
2016 Gholam
2008 Barva pleti
2006 Svatby jako řemen
2004 Every Time You Look at Me (TV film)
2003 Witchcraze (TV film)
1999 Portrait of a Young Man Drowning
1998 Lucia
1995 Kleptomania
1990 Bílý hněv
Othello (TV film)
1988 Písečný jezdec

Dokumentární

2018 The Jazz Ambassadors
2013 Projekt Stuart Hall
The March (TV film)
2011 Calvet
Devět múz
Kissinger (TV film)
2009 The Music Instinct (TV film)
2008 Opravdoví hrdinové (TV seriál)
2004 Monarchy with David Starkey (TV seriál)
2002 Visconti (TV film)
1998 Full Frontal in Flip Flops (TV film)
1996 Mandela
Witness (TV seriál)
1995 Death of Apartheid (TV film)
1991 Fever, The
1981 Forty Minutes (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

1998 Full Frontal in Flip Flops (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace