foto

Rieko Miura

  • nar. 1.9.1971 (48 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kjó no Kira-kun
Koi to Uso
2016 Hikaru Gake (TV film)
2014 Barairo no Bûko
2012 SPEC: Šó
2011 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 56 (TV film)
2010 Gekijoban Trick: Reinosha Battle Royale
Kenshokin (TV film)
Kenshoukin: Mokugeki shougen ni sanzenman'en kaketa onna (TV film)
2009 Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi Season 4 SP (TV film)
2008 Kagurazakašó seikacu anzenka 4: Gokindžo toraburu sacudžin džiken (TV film)
Nikutai no Mon (TV film)
Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi '08 Ote Ginko Haken Joshi Koin no Himitsu (TV film)
Tokumei kakaričó Tadano Hitoši: Saigo no gekidžóban
2006 Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi Special '06 Koukyuu Restaurant to Ofukuro no Aji (TV film)
2005 Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi Special (TV film)
1997 Boku ga boku de aru tameni (TV film)
1996 Šuranosuke Zanma ken: Jóma densecu

TV seriály

2019 Dakaretai 12-nin no onnatači (TV seriál)
Mada kekkon dekinai otoko (TV seriál)
2017 Janeura no koibito (TV seriál)
2015 Ucukušiki wana: Zanka rjóran (TV seriál)
2014 Binta! Bengoši džimuin Moniwa ga ai de kaikecu šimasu (TV seriál)
Dósósei (TV seriál)
First Class (TV seriál)
First Class 2 (TV seriál)
Hanasaku ašita (TV seriál)
Sakura - Jiken wo Kiku Onna (TV seriál)
2013 Otasukeja Džinpači (TV seriál)
Rasuto Shinderera (TV seriál)
Share House no Koibito (TV seriál)
Taburakashi ~Daikou Joyuugyou Maki~ (TV seriál)
2012 Singuru Mazazu (TV seriál)
Summer Rescue: tenkû no shinryôjo (TV seriál)
Tokumei Tantei (TV seriál)
2011 Dr. Irabu Ičiró (TV seriál)
Inu o Kau to Iu Koto (TV seriál)
Koko ga Uwasa no El Palacio (TV seriál)
Nazotoki wa Dinner no Ato de (TV seriál)
Utsukushii Rinjin (TV seriál)
2010 GM: Odore dokutâ (TV seriál)
Keišičó keizoku sósahan (TV seriál)
Massugu na Otoko (TV seriál)
Reinórjokuša Odagiri Kjóko no uso (TV seriál)
Sweet 10 (TV seriál)
2009 Jakó no kaidan (TV seriál)
Meitantei Asami Micuhiko (TV seriál)
Meitantei no okite (TV seriál)
Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi 4 (TV seriál)
Tonari no Shibafu (TV seriál)
2008 Monster Parent (TV seriál)
Shichinin no onna bengoshi 2 (TV seriál)
2007 Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi 3 (TV seriál)
Yama Onna Kabe Onna (TV seriál)
2006 Bengoši no kuzu (TV seriál)
Damens walker (TV seriál)
Gyarusâ (TV seriál)
Kekkon dekinai otoko (TV seriál)
Saijúki (TV seriál)
Satomi Hakkenden (TV seriál)
2005 Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi 2 (TV seriál)
Šin kasóken no onna 6 (TV seriál)
2004 Ichiban Taisetsu na Hito wa Dare Desu ka (TV seriál)
Koinu no warutsu (TV seriál)
2003 Jume miru budó: Hon o jomu onna (TV seriál)
Mukodono 2003 (TV seriál)
Tokumei kakarichô Tadano Hitoshi (TV seriál)
Široi kjotó (TV seriál)
2002 Kaidan hyaku monogatari (TV seriál)
Tošiie to Macu (TV seriál)
2000 Tajū jinkaku tantei saiko - Amamiya Kazuhiko no kikan (TV seriál)
1998 Tabuloido (TV seriál)
1997 Agri (TV seriál)
Kaseifu wa mita (TV seriál)
1996 Kindaiči šónen no džikenbo 2 (TV seriál)
1995 Kindaichi Shonen no Jikenbo (TV seriál)
Station (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky