Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadějný kardiochirurg Hajami Keigo je poslán z přívětivého Tokia do hor s výškou více než dva tisíce metrů nad mořem, aby zde pomáhal lidem v tísni. Měl by tu pobýt týden a pak se vrátit do Tokia. Ve stejnou chvíli se na stejné místo vrací nyní již bývalá sestřička Kojama Haruka, jejíž otec vlastní středisko, do kterého byl Hajami poslán pracovat. Vrací se, protože v Tokiu došlo k incidentu, který jí neustále otravuje mysl. (Zíza)

(více)

Recenze (2)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Začala jsem se na to dívat jen díky Mukaiovi, námět mě nijak nezaujal, ale říkala jsem si, že když tam hraje Mukai a po pozdějším zjištění i Suda Masaki, tak bych do toho jít mohla. Ovšem velký omyl můj, když jsem si myslela, že stačí, aby v seriálu hráli herci, které má člověk rád. Nikoliv. Tři díly za mnou, ani jeden nijak nezaujal, výkony jsou průměrné, charaktery také - nic, co by člověk u Japonců ještě nepotkal. Jediné, co by mohlo být novinkou, je to, že se příběh z většiny času odehrává v horách a vy si tu můžete užít všechna ta drama, co jen na horách mohou zkolabovat. Jenomže za ty tři díly seriál nenabídl nic pořádného - stále je to takové nemystné, neslané a vůbec nemám radost z toho, že to sleduji. Pro mě to bude po třech dílech konec, sbohem Summer Rescue. Bylo by to tak stěží na dvě hvězdičky, ale protože jsem viděla jen třetinu seriálu, hodnotit nebudu. Pokud máte rádi trochu doktořiny za "stísněných" podmínek, hory a jejich nebezpečenství, stojí vám Mukai, Ono Mačiko či kdokoliv jiný z posádky za to, abyste na seriál koukli, jen do toho. Ale pro mě to nemělo chuť, jen nevýrazná šeď... ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Trvalo mi neskonale dlouho tohle dílko dokoukat. Nedá se říct, že by mě to nebavilo, jenom mě to nezaujalo natolik, abych cítila potřebu za týden pouštět další díl. V některých okamžicích mi zůstával rozum stát a občas jsem měla pocit, že při příštím 'ganbare' začnu vraždit. Ale to se týkalo víceméně jenom první půlky. Po polovině se začnou řešit jiné problémy a to jsem měla pocit, že se rozjíždí trochu jiný seriál. Každopádně Hayami-sensei očividně nosí smůlu, protože co se tam objevil, tak to byl jeden krizový okamžik za druhým... ()

Reklama

Reklama