foto

Stefan Raiser

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Zweimal zweites Leben (TV film)
2012 Jantarová komnata (TV film)
2008 Šifra Karla Velikého (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

2020 Přeběhlík (TV film)
2018 Slečna Dolittle
2017 Bodycheck – Mit Herz durch die Wand (TV film)
2016 Zweimal zweites Leben (TV film)
2007 Porno!Melo!Drama!

TV seriály

2020 Ella Schön (TV seriál)
Schiffbruch (S03E02)
Feuertaufe (S03E01)
2019 Ella Schön (TV seriál)
Sturmgeschwister (S02E02)
Die nackte Wahrheit (S02E01)
2018 Ella Schön (TV seriál)
Záležitost s láskou (S01E02)
Setkání na ostrově (S01E01)
2017 Blaumacher (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2012 Jantarová komnata (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky