foto

Kai Wiesinger

  • nar. 16.4.1966 (54 let)
    Hannover, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Takeover - Voll vertauscht
2017 Die Konfirmation (TV film)
Lucky Loser - Ein Sommer in der Bredouille
2016 Gut zu Vögeln
2014 Hon na prezidenta (TV film)
2013 Himmelfahrt - Der Tote auf dem Eis (TV film)
2012 Dvě tváře důvěry (TV film)
Flirtcamp (TV film)
Jantarová komnata (TV film)
Tatort: Die Ballade von Cenk und Valerie (TV film)
2011 Restrisiko (TV film)
Zázračné děti
2010 Bis nichts mehr bleibt (TV film)
Kopí osudu (TV film)
2009 Gier (TV film)
Kocour v botách (TV film)
Liebling, weck die Hühner auf (TV film)
2008 Darum
Mladý Indiana Jones: Nový vítr
Unschuld
Zkáza lodi Gustloff (TV film)
2007 Durch Himmel und Hölle (TV film)
Podezřelý z vraždy (TV film)
Recept na lásku (TV film)
2006 Die Fahrgemeinschaft (studentský film)
Drážďany (TV film)
2005 Tatort - Der Frauenflüsterer (TV film)
Vítej doma! (TV film)
Zwei gegen zwei (TV film)
2004 Honey Baby
Hunger auf Leben (TV film)
2003 Cappuccino zu dritt (TV film)
Desáté léto
Fahrerflucht
2002 Am Ende der Hochzeitsnacht (TV film)
Drákula (TV film)
Fallen Angels
Poppitz
2001 Antonie (TV film)
Emil a detektivové
Leo und Claire
Murder on the Orient Express (TV film)
2000 Touha po Jackovi
1999 Nic než pravdu
1998 Děs v nákupním středisku (TV film)
1997 14 Tage lebenslänglich
Comedian Harmonists
Hunger - Sehnsucht nach Liebe
Still Movin'
1996 Greenhorn (TV film)
Honigmond
1995 Leihmann, Der
Pakten
Pod tlakem (TV film)
Rozhovory ve městě
Stirb für mich (TV film)
1994 4% muž v akci
Backbeat
Frauen sind was Wunderbares
1992 Bodlák
Kleine Haie

TV seriály

2019 Der Zürich-Krimi (TV seriál)
Borchert und die mörderische Gier (E05)
2015 Der Lack ist ab (TV seriál)
2014 Rozmarné jaro (TV seriál)
Až na konec světa (E07)
2010 Nachtschicht (TV seriál)
Das tote Mädchen (E08)
2009 Správná dvojka (TV seriál)
Geschlechterkrieg (E42)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
Die kleinen Dinge (E08)
Selbstjustiz (E07)
Dämmerung (E06)
další epizody (8)
1993 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Paris, May 1919 (S02E18)
1980 Auf Achse (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2015 Der Lack ist ab (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Der Lack ist ab (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Abendshow (TV pořad)
2014 MDR um 4 (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1992 ARD-Morgenmagazin (TV pořad)
Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky