foto

Freya Trampert

  • nar. 5.5.1968 (51 let)
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Luises Versprechen (TV film)
2009 Letní noc (TV film)
Marie Brand und das mörderische Vergessen (TV film)
2006 Nicht ohne meine Schwiegereltern (TV film)
2003 Dusty, die Hausstaubmilbe - Das Staubfest
Místo činu - Smrtící suvenýry (TV film)
1996 Liane (TV film)
1994 Charlie & Louise - Das doppelte Lottchen
1993 Swing Kids

TV seriály

2010 CHI RHO – Das Geheimnis (TV seriál)
2006 Červené růže (TV seriál)
2004 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
Verschollen (TV seriál)
2003 Was nicht passt wird passend gemacht - Die Serie (TV seriál)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
2001 Powder Park (TV seriál)
1999 Strandclique, Die (TV seriál)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Die Camper (TV seriál)
Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Tanja (TV seriál)
1996 Flotter Dreier, Ein (TV seriál)
1995 Tödliche Wahl (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1992 Familien-Duell (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace