foto

Ljudmila Titova

  • nar. 28.2.1960 (59 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Vosem ljubjaščich ženščin (divadelní záznam)
2012 Děň učitělja
2011 Můj táta je Baryšnikov
2009 Děti solnca (divadelní záznam)
2008 Neidealnaja ženščina
Nikto, krome nas…
2006 Mnimyj bolnoj (divadelní záznam)
1996 Milyj drug davno zabytych let...
1984 Břeh jeho života (TV film)

TV seriály

2014 Taťjanina noč (TV seriál)
2010 Vsegda govori "vsegda" 6 (TV seriál)
2009 Brak po zaveščaniju (TV seriál)
2007 Moja Prečistěnka (TV seriál)
Zaščita protiv (TV seriál)
2004 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... (TV seriál)
2002 Dve suďby (TV seriál)
Vremena ne vybirajut (TV seriál)
2001 Podozrenie (TV seriál)
1993 Raskol (TV seriál)
1987 Sledstvije vedut Znatoki (TV seriál)
Bumerang (E20)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky