foto

Sergej Sosnovskij

  • nar. 1.1.1955 (63 let)
    Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 V Kejptaunskom portu
2015 Čempiony: Bystreje. Vyše. Silněje
2014 Na dně
2013 Metro
2011 Moj papa Baryšnikov
2010 Žiť
2009 Buben, baraban
2008 Den D
Den v Jurjevu
2004 Můj nevlastní bratr Frankenstein

TV seriály

2018 Drajv (TV seriál)
2017 Dinozavr (TV seriál)
Něizvestnyj (TV seriál)
Otčij bereg (TV seriál)
Trockij (TV seriál)
2016 Gorod (TV seriál)
2015 Metod (TV seriál)
Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)
Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Marafet. Časť 2 (S01E16)
Marafet. Časť 1 (S01E15)
Čjornyj čelovek. Časť 2 (S01E14)
další epizody (8)
2014 Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Vejer ďjavola. Časť 2 (S01E08)
Vejer ďjavola. Časť 1 (S01E07)
Něulovimyj. Časť 2 (S01E06)
další epizody (8)
Kuprin. Pojedinok (TV seriál)
2013 Dělo česti (TV seriál)
Lovuška (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
Odnaždy v Rostove (TV seriál)
Razvod (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 2 (TV seriál)
2010 Nanoljubov (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
Žurov 2 (TV seriál)
2008 Apoštol (TV seriál)
Soldaty. Děmbělskij albom (TV seriál)
2007 Soldaty 13 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace