foto

Sergej Sosnovskij

  • nar. 1.1.1955 (65 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Beg
Doktor Liza
2019 Odin vdoch
Oděsa
Uljana
V Kejptaunskom portu
2018 Fabrika
2015 Čempiony: Bystreje. Vyše. Silněje
2014 Na dně
2013 Metro
2011 Můj táta je Baryšnikov
2010 Žiť
2009 Buben, baraban
2008 Den D
Den v Jurjevu
2004 Můj nevlastní bratr Frankenstein

TV seriály

2020 Bezopasnyje svjazi (TV seriál)
Groznyj (TV seriál)
Katran (TV seriál)
2019 Pryžok Bogomola (TV seriál)
Rusalki (TV seriál)
2018 Dinozavr (TV seriál)
Drajv (TV seriál)
Lepší než my (TV seriál)
Strasť (TV seriál)
2017 Něizvestnyj (TV seriál)
Otčij bereg (TV seriál)
Po tu storonu smerti (TV seriál)
Serebrjanyj bor (TV seriál)
Trockij (TV seriál)
2016 Gorod (TV seriál)
Čužaja doč (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
Metod (TV seriál)
Za zakonamy vojennoho času (TV seriál)
Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Marafet. Časť 2 (S01E16)
Marafet. Časť 1 (S01E15)
Čjornyj čelovek. Časť 2 (S01E14)
další epizody (8)
2014 Gastroljory (TV seriál)
Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Vejer ďjavola. Časť 2 (S01E08)
Vejer ďjavola. Časť 1 (S01E07)
Něulovimyj. Časť 2 (S01E06)
další epizody (8)
Kuprin. Pojedinok (TV seriál)
Tichaja ochota (TV seriál)
Slepaja jarosť (E05)
Otčajannych jedinaja naděžda (E03)
Rekvijem dlja Šakala (E02)
2013 Dělo česti (TV seriál)
Lovuška (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
Odnaždy v Rostove (TV seriál)
Razvod (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 2 (TV seriál)
2010 Nanoljubov (TV seriál)
Vsjo k lučšemu (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Prelesti ada (S02E03)
2008 Apoštol (TV seriál)
Soldaty. Děmbělskij albom (TV seriál)
2007 Soldaty 13 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky