foto

Seon Yoo

  • nar. 11.2.1976 (43 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Eorin euiroiin
Jinbeom
Sinui hansu : gwisupyeon
2018 Ilgeubgimil
Meong
2017 Chaebi
2015 Himallaya
Toima : munyeogul
2012 Don keurai mami
Gabi
Nebeoending seutoli
2011 Geulreobeu
2010 Iggi
Romaentik hebeun
2007 Geomeun jib
2005 Gabal
2004 Beomjweui jaeguseong
2003 4 inyong shiktak

TV seriály

2019 Sesangeseo jeil yebbeun nae ddal (TV seriál)
2018 Ildan ddeugeobge cheongsohara (TV seriál)
2017 Keurimineol maindeu (TV seriál)
2016 Uri gapsooni (TV seriál)
2015 Dalkomhan paemilli (TV seriál)
Dalkomsanbeol paemilri (TV seriál)
Insaengchujeokja Leejaegoo (TV seriál)
2013 Ahpeurikaeseo salahnamneun beob (TV seriál)
2012 Butaghaeyo kaebtin (TV seriál)
Maui (TV seriál)
2009 Sol yakgukjip adeuldeul (TV seriál)
2008 Dderooa (TV seriál)
2007 Geu yeo ja ga mu seo wo (TV seriál)
Lobiseuteu (TV seriál)
2006 Doksincheonha (TV seriál)
2005 Dalkomhan seupai (TV seriál)
2004 Pokpung sogeuro (TV seriál)
2002 Keuhaetsali naege (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Jinjja sanai sijeun 2 (TV pořad)
2013 Jinjja sanai (TV pořad)
2012 Hideun singeo (TV pořad)
2010 Reonning maen (TV pořad)
2001 Haepitugedeo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky