foto

John Sparkes

  • nar. 1954
    Swansea, Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Farmářovy lamy
Ovečka Shaun ve filmu
2003 Holky z kalendáře
1989 Melancholia

TV seriály

2010 Svět vynálezů Wallace a Gromita (TV seriál)
2007 Ovečka Shaun (TV seriál)
2004 Prasátko Peppa (TV seriál)
2000 Panika v městečku (TV seriál)
The Strangerers (TV seriál)
1998 Comedy Nation (TV seriál)
1994 All New Alexei Sayle Show, The (TV seriál)
1993 Saturday Zoo (TV seriál)
1987 Požárník Sam (TV seriál)
1986 Naked Video (TV seriál)
1978 3-2-1 (TV seriál)

TV pořady

1989 Absolutely (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2010 Svět vynálezů Wallace a Gromita (TV seriál)
1998 The Morwenna Banks Show (TV seriál)
1986 Naked Video (TV seriál)

TV pořady

1989 Absolutely (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace