Reklama

Reklama

Panika v městečku

(seriál)
  • Belgie Panique au village (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Kovboj, Indián a Kůň – nerozlučná trojice potrhlých přátel prožívá neuvěřitelná dobrodružství v belgicko-francouzském animovaném seriálu. V městečku zvaném Panika, na dohled od farmáře Stevena a jeho ženy Jeanine, žijí v jednom domě Kovboj, Indián a Kůň. Nerozlučná trojice přátel prožívá každý den bizarní dobrodružství. Naši hrdinové jsou plastové figurky evokující dětství, kterým technikou stop motion vdechla život nerozlučná dvojice belgických animátorů. Excentrická komediální šaráda plná vypilovaných odzbrojujících gagů, vycházející mimo jiné z dědictví surrealismu, nabízí animovanou akční podívanou par excellence. (Česká televize)

(více)

Recenze (83)

Hismael 

všechny recenze uživatele

Dvacet pětiminutových na sebe nenavazujících dílů s poměrně rychlým sledem událostí. Příběhy plastových postaviček koně, kovboje, indiána a dalších, jsou zřejmě vymyšlené pod vlivem nějaké kombinace drog, protože tohle opravdu není běžná pohádka pro děti. Zde je možné cokoliv. Některé epizody jsou pouze prvoplánové šílenosti. Ty další také, ale aspoň mají nějaký nápad, co stojí za pozornost. Vysoké hodnocení je způsobené tím, jak moc je to jiné, než že by to bylo něco hrozně vtipného a zajímavého. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Aj na rok 2002 mi to príde málo. Chaos, panika a vtipy sú vtesnané do sekaných pohybov postavičiek, ktoré ako keby nejaké dieťa len tak rozhádzalo a práve také deti v postieľke, v detskej sedačke s presnidávkou umazanou až po uši, si to užije. Proste bordel, chaos a smiešne hlasy. Ale nad 5 rokov to asi už nie je ono. ()

Reklama

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Jednoduchost postaviček a celkové animace panáčků, která je zahalena v drsném humoru. Kůň, kovboj a indián nemají chybu. Plastové figurky, kterým vdechla život nerozlučná dvojice belgických animátorů: Stéphane Aubier a Vincent Patar. / Viděné epizody *20.dílů / Zhlédnuté vše ( Hodnocení: 8/10 ) ()

mignonka 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že jsem dlouho neviděla nic šílenějšího. A zároveň vtipnějšího. Indián, kovboj i kůň mě dostali hned při sledování prvního dílu. A protože jde jen o díly méně než pětiminutové, neodolala jsem a pustila další. A další. Nutno říct, že je asi lepší sledovat je po jednom kousku a s menším odstupem. Protože jakkoli je použitý humor geniální, po určité době už si na něj tak nějak zvyknete a výbuchy smíchu přichází s čím dál menšími intervaly. Moje oblíbená epizoda: malý koník se přichází učit ke kovbojovi, indiánovi a velkému koni. ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Prvně jsem narazila na film, což byl takový opravdu milý šok. Nedalo mi to a šla panikařit nad Panique, zda jsem ta šílená já, že jsem se upřímně "zakoukala" nebo tvůrci, protože udělali...tohle. Za těch pár minut si natolik vybijete energii neustálým přemýšlením typu "Is this real life?", že máte zbytek dne s veselou náladou jako vyšitý. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama