foto

Julian Grant

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 The Cropsey Incident
2015 Finding Hope
2014 Arkham Sanitarium: Soul Eater
2013 Sweet Leaf
2012 F*ckload of Scotch Tape
2010 Defiled, The
2001 Haunted
1998 Akce Airborne
1996 Elektra

TV seriály

2010 Fall Away (TV seriál)
2001 Lovci pokladů (TV seriál)
Pohřešovaná (S02E12)
2000 Robocop: Temná spravedlnost (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2015 Finding Hope
2014 Arkham Sanitarium: Soul Eater
2010 Defiled, The
2008 Pomluva (TV film)
2007 Moje bláznivá sestra (TV film)
2006 Me and Luke (TV film)
Noc teroru (TV film)
Pavučina lží (TV film)
Sousedské peklo (TV film)
2005 Bláznivé Vánoce (TV film)
Vánoce v Bostonu (TV film)
1997 Smrtící úder
Vražedná hra
1996 Elektra
1995 Trefa do černého

TV seriály

2000 Robocop: Temná spravedlnost (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Kameramanská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1987 Pink Chiquitas, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky