Reklama

Reklama

Noc teroru

(TV film)
  • USA Night of Terror (více)

Obsahy(1)

Rozdělená rodina, nekončící bouře a vrah na útěku. To co začalo jako týdenní plavba lodí na záchranu rodiny v nesnázích, skončilo jako boj o záchranu jejích holých životů. Posedlý stopař vypátral Jill Dune, jejího manžela Seana a dceru Olivii, míle daleko u nebezpečné řeky. Jeho touhou je aby se Dunne stala jeho ženou, ale nejprve se musí zbavit jejího manžela. Padá tma a začíná bouřka, vrah se blíží ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Dale odpad!

všechny recenze uživatele

Je na zaplakanie, keď niečo také vysielajú naše televízie v prime time... Maximálne trápny thriller, za ktorého dopozeranie do konca by si divák zaslúžil odškodnenie od tvorcov. Jediné + je sympatická hlavná predstaviteľka. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Už predom som tušil, že tento film za moc stáť nebude. Usúdil som tak podľa názvu a tunajších hodnotení, komentárov a obsahu. Moc sa mi veru do toho nechcelo. No ale nazberal som odhodlanie a predsa len som si to pozrel. Bola to fakt slabota. "Noc teroru" je desne nudný snímok. Lacný, hlúpy, televízny thriller. Mal som čo robiť, aby som to dopozeral do konca. Deväťdesiat minút strávených sledovaním tohto nepodarku považujem za totálnu stratu času. * ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Prostředí 4/10/// +Martha MacIsaac a Nick Mancuso, trocha napětí -dost nesmyslný oficiální text distributora (jeho obsah=posledních 20 minut filmu), zbytečně roztažený děj a úplně zbytečné některé dějové pasáže, špatné herecké výkony, směšné chování postav, nudné dialogy a otravné rodinné hádky/// Zajímavé to trochu je, jinak bych se na to asi nedíval, ale jinak je to hodně slabé. Nechápu tvůrce proč víc jak polovinu filmu situovali do města a to slibované se objeví až ke konci. Taky nechápu, proč to má tak dlouhý rozjezd. A už vůbec mě nebavilo (ani se to nesnažím chápat) sledovat dlouhé manželské hádky. Prostě zas jsem jednou viděl hodně zbytečný film./// Celkem 36%/// ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

70 minut nudy prostoupené problémy manželského vztahu, který Vás nezaujme. Čekání na zápletku je dlouhé a když do posledních 10 minut vstupuje, nezbavíte se pocitu, že jste to už někde párkrát viděli. Hudba na Yamaze (klávesy), herci nejsou úplně marní vzhledem k hroznému scénáři a dialogům. Tento film není nutno vidět. 15% = 1/5 ()

Tipko 

všechny recenze uživatele

Dojímavý príbeh o manželke, ktorá dá šancu manželovi, aby napravil svoju nevernosť a tak obnovil a zachránil svoju rodinu. Musím dodať, že divák si pri niektorých scénach filmu i poplače... Myslím, že podobné príbehy, o ktorom je aj tento film, sa aj skutočne odohrávajú a preto by sa mali ako inšpirácia na obnovu manželského vzťahu viac natáčať. Najkrajšie slová vo filme boli o dcére Olívii, ktoré jej povedala jej matka: "Ty si to nejlepší, co se tátovi a mne přihodilo." ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama